Η Epson βραβεύτηκε με Good Design Awards για πέντε συνολικά προϊόντα, που συμπεριλαμβάνουν έναν σαρωτή και τέσσερεις εκτυπωτές.

Τα Good Design Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε προϊόντα που μέσα από τον σχεδιασμό τους ωφελούν τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους και προάγουν την κοινωνία. Τα νικητήρια σχέδια περιγράφονται παρακάτω μαζί με σχόλια των κριτών.

Σαρωτές: DS-32000 / DS-30000

Αυτοί οι A3 σαρωτές γραφείου παρέχουν υψηλή παραγωγικότητα σε συμπαγή σχεδίαση.

Η τρισδιάστατη δομή τους σάς επιτρέπει να μετατρέψετε αποτελεσματικά σε ψηφιακή μορφή διαφορετικά έγγραφα χωρίς να τα καταστρέψετε, ενώ μπορείτε να τους απομακρύνετε από το γραφείο όταν δεν τους χρησιμοποιείτε. Επιπρόσθετα στην κανονική χρήση, μπορείτε να στρέψετε τη συσκευή σε οριζόντια θέση, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολα η τροφοδοσία για μαζική σάρωση. Επαναφέρετε τη συσκευή κάθετα όταν δεν χρησιμοποιείται για εξοικονόμηση χώρου στο γραφείο. 

Σχόλια κριτών

Αυτοί οι εμπορικοί σαρωτές A3 παρέχουν υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα σε συμπαγή μορφή. Η Epson διεξήγε έρευνα για να δει, πώς οι χρήστες σάρωσαν πραγματικά μεγάλους όγκους. Με βάση τις παρατηρήσεις τους, δημιούργησαν έναν νέο περιστρεφόμενο μηχανισμό τριών λειτουργιών που περιλαμβάνει έναν οριζόντιο τρόπο λειτουργίας που κάνει τη δουλειά του χρήστη ευκολότερη και μία κατακόρυφη λειτουργία αποθήκευσης για εξοικονόμηση χώρου. Αυτά τα προϊόντα δίνουν την αίσθηση ενός σταθερού, στιβαρού σχεδιασμού που συνδυάζει προσεκτικά τα αποτελέσματα της έρευνας των χρηστών προς ανεύρεση ζητημάτων, του σχεδιασμού για την επίλυση των ζητημάτων αυτών και των μηχανισμών για την επίτευξή τους.

Επαγγελματικοί εκτυπωτές Inkjet: WorkForce Pro WF-C879R

Αυτοί οι A3 εκτυπωτές inkjet για επαγγελματικούς χώρους μεσαίου μεγέθους είναι συμπαγείς, αλλά υποστηρίζουν μεγάλη χωρητικότητα. Ο ακόμη πιο απλός σχεδιασμός τους εξοικονομεί χώρο και δεν εμποδίζει, συμπεριλαμβανομένων και των ενσωματωμένων