Το Esports League – Digital Expo Online σε συνεργασία με τη Ubisoft παρουσιάζουν το τουρνουά Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege!

Στα πλαίσια της 2ης season του Esports League, παίκτες από Ελλάδα και Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο τουρνουά Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege – 5vs5 και να διεκδικήσουν έπαθλα συνολικής αξίας 1.000€, μέσα από την Gaming πλατφόρμα του Esports League. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της 1ης θέσης θα λάβει 500€, της 2ης θέσης 300€ και της 3ης θέσης 200€.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, με την αρχή να γίνεται με τη διεξαγωγή της Online προκριματικής φάσης στις 29 Οκτωβρίου. Δύο ημέρες μετά, στις 31 Οκτωβρίου, ακολουθεί η δεύτερη προκριματική φάση στα καταστήματα του eSports Partner της εκδήλωσης, inSpot, με τους μεγάλους τελικούς να διεξάγονται online, στη 1 Νοεμβρίου!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τον τρόπο διεξαγωγής στην επίσημη Ιστοσελίδα της εκδήλωσης, και μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της διοργάνωσης για να παρακολουθήσετε τα πιο σημαντικά παιχνίδια μέσω live streaming! Είτε είστε νέοι στο Rainbow Six: Siege, είτε έχετε εμπειρία σε αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Ελληνικό community του Rainbow Six: Siege και να εξασκηθείτε, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για το τουρνουά!