Νέα, περισσότερο εξελιγμένη έκδοση του Playstation 3, ανανεωμένες χρωματικές επιλογές για το PSP και νέο περιεχόμενο στο Playstation Network, προσφέρει η ιαπωνική εταιρεία σε όλους τους gamers.


PS3_angleΗ Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε πρόσφατα μια μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα αναμορφώσουν την ψυχαγωγική εμπειρία στο PSP, το PlayStation3 και το PlayStation Network. Παράλληλα, με τις υψηλές παγκόσμιες πωλήσεις και την παρουσίαση μιας εκτενούς συλλογής νέων παιχνιδιών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών, αποκαλύφθηκε το νέο PlayStation3, το οποίο προσφέρει 120 gigabytes αποθηκευτικού χώρου στο σκληρό δίσκο.


Νέο σύστημα PS3
Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των χρηστών για ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε συνάρτηση με την τάση για αύξηση των downloads περιεχομένου και παιχνιδιών, το νέο μοντέλο διαθέτει σκληρό δίσκο 120GB, ενώ είναι και σημαντικά λεπτότερο και ελαφρύτερο, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το νέο σύστημα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.


Νέα χρώματα PSP
PSP Turquoise GreenΤον ερχόμενο Νοέμβριο, το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) και το ροζ (Blossom Pink) προστίθενται στη μεγάλη διαθέσιμη χρωματική γκάμα του PSP-3000, χαρίζοντας μια φωτεινή πινελιά στους κατόχους PSP, προκειμένου να εκφράσουν το στιλ και την προσωπικότητα τους ενώ παίζουν κορυφαίους τίτλους, παρακολουθούν ταινίες εν κινήσει, βλέπουν φωτογραφίες, επικοινωνούν μέσω Skype, ακούν μουσική και απολαμβάνουν έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας στα χέρια τους.


Τα PSP με τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα είτε αυτόνομα, είτε σε συνδυασμό με κάποιο παιχνίδι για απόλαυση κατευθείαν από το κουτί: το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) θα πωλείται μαζί με το LittleBigPlanet™, ενώ και άλλα πακέτα αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, επιτρέποντας στους παίκτες να πάρουν μέρος στη φορητή επανάσταση του PSP™ (PlayStation®Portable), κατευθείαν από το κουτί.


Ακολουθεί η ολοκληρωμένη λίστα:
Οκτώβριος: Το FIFA 10 της EA SPORTS με το μαύρο (Piano Black) PSP
Η πιο πολυσυζητημένη σειρά ποδοσφαιρικών τίτλων, επιστρέφει για τη νέα σεζόν με περισσότερους παίκτες, πιο «εκλεπτυσμένο» παιχνίδι και περισσότερο ρεαλισμό. Οδηγήστε την ομάδα σας στην κορυφή των πρωταθλημάτων –οπουδήποτε στον πλανήτη κι αν βρίσκεστε- με το FIFA 10 για το PSP.


Το Gran Turismo® της Polyphony Digital με την Gran Turismo έκδοση του PSP
Βάλτε τη ζώνη σας, πάρτε βαθιά ανάσα και οδηγήστε με στιλ σε απίστευτες πίστες ανά την υφήλιο, με το δικό σας GT PSP με τη δερμάτινη θήκη. Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από 800 ρεαλιστικά σχεδιασμένα, ονειρεμένα αυτοκίνητα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα ακόμη αποκλειστικό όχημα, την Corvette ZR1 σε λευκό χρώμα, χρησιμοποιώντας το δωρεάν κουπόνι για το PlayStation®Network, το οποίο θα περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο.


PSP Blossom PinkΤο Hannah Montana: Rock Out the Show της Disney με το μοβ (Lilac Purple) PSP
Στο πρώτο στα χρονικά παιχνίδι Hannah Montana για PSP, οι θαυμαστές της μπορούν όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν στο σόου, αλλά και να σχεδιάσουν συναυλίες σε κάθε πόλη που επισκέπτονται και να ροκάρουν σαν τη Hannah Montana τραγουδώντας 11 μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες τρία νέα κομμάτια. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιμεληθούν το ντύσιμο των μελών του συγκροτήματος και των χορευτών με καταπληκτικά κουστούμια, χτενίσματα και αξεσουάρ, ενώ το συνολικό πακέτο διατίθεται επίσης με ένα Memory Stick™ προκειμένου οι παίκτες να αποθηκεύσουν τα σχέδιά τους και τις ρυθμίσεις τους.


Χειμώνας: Το TEKKEN®6 της Namco Bandai με το μαύρο (Piano Black) PSP
Το τουρνουά King of Iron Fist επιστρέφει σε φορητή έκδοση με τη μεγαλύτερη γκάμα μαχητών που φιλοξενήθηκε ποτέ στη σειρά Tekken. Όλοι τους διαθέτουν θανατηφόρες τεχνικές, κινήσεις και συνδυασμούς- ποιον θα επιλέξετε για να «πολεμήσετε» το δρόμο προς τη δόξα;


Νοέμβριος: Το Assassin’s Creed: Bloodlines της Ubisoft με το μαύρο (Piano Black) PSP. Καθώς οι Σταυροφόροι διεξάγουν τις μάχες τους στην Άγια Γη, εσείς καλείστε να επιχειρήσετε το δικό σας, μυστικό πόλεμο υποδυόμενοι το δολοφόνο Altair. Οι στόχοι σας είναι οι αρχηγοί των Ιπποτών του Ναού: θα πρέπει να σκαρφαλώσετε τοίχους και να κινηθείτε με μυστικότητα προκειμένου να τους εντοπίσετε, να τους κυνηγήσετε και να τους βγάλετε από το παιχνίδι.


Το LittleBigPlanet της Sony Computer Entertainment με το τιρκουάζ πράσινο (Turquoise Green) PSP. Τώρα, μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με το Sackboy οπουδήποτε κι αν πάτε. Εξερευνήστε το συναρπαστικό κόσμο του LittleBigPlanet στο σπίτι ή εν κινήσει, τρέχοντας, πετώντας και πηδώντας μέσα σε ένα σύμπαν όπου μπορείτε να μετακινήσετε οτιδήποτε αγγίξετε και να κατασκευάσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.


Ισχυρές επιχειρηματικές επιδόσεις
Oι παγκόσμιες πωλήσεις του PSP έχουν ξεπεράσει τα 52.9 εκατομμύρια, ενώ το PS3 προσέγγισε τα 23.7 εκατομμύρια στα πρώτα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του. Ταχύτατη είναι και η διείσδυση του PlayStation Network με 27 εκατομμύρια χρήστες να είναι ήδη εγγεγραμμένοι, 560 εκατομμύρια downloads και online πωλήσεις που υπερβαίνουν τα $280 εκατομμύρια.


Το λανσάρισμα των “minis”
Το PSP διαθέτει πλέον περισσότερο περιεχόμενο, άφθονες επιλογές κι ακόμη πιο πολλούς τρόπους παιχνιδιού. Η gaming εμπειρία στο PSP θα βελτιωθεί περαιτέρω χάρη στα “minis”, μια νέα κατηγορία μικρών παιχνιδιών στο PlayStation Network. Τα “minis” θα είναι διαθέσιμα από την 1η Οκτωβρίου 2009, ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του PSP® go, με τουλάχιστον 35 εταιρείες ανάπτυξης από ολόκληρο τον κόσμο να προσφέρουν περισσότερους από 50 τίτλους έως το τέλος της χρονιάς.


Heavy Rain
heavy-rain-4Ο David Cage της Quantic Dream παρουσίασε συναρπαστικά νέα για τον πλέον αναμενόμενο τίτλο του PS3. Το παιχνίδι μαγνητίζει τους παίκτες σε ένα βαθιά συναισθηματικό, δραματικό ταξίδι, στο οποίο κάθε κίνηση έχει επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας, προσφέροντας στους παίκτες μια έντονη και απαράμιλλη εμπειρία.