Η Fujitsu Technology Solutions, 100% θυγατρική της Fujitsu Limited ανακοινώνει ότι εντάσσει στην γκάμα προϊόντων πληροφορικής, λύσεων και υπηρεσιών τους Fujitsu scanners.


fujitsu scannersΟι Fujitsu scanners καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς στην Ευρώπη, λόγω της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστία τους. Ιδιαίτερα, το μερίδιο της Fujitsu στην αγορά των document scanners είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών. Η Fujitsu Technology Solutions ως η αντιπρόσωπος των Fujitsu Scanners στην Ελλάδα θα διαθέτει όλη την γκάμα των Fujitsu document scanners που αριθμεί συνολικά 25 μοντέλα. Κύριες κατηγορίες τους είναι low end, Mid Volume, Departmental, Workgroup, Office και Network Scanners.


Στα πλαίσια της διάθεσης των scanners, η Fujitsu και οι συνεργάτες της, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για document management, archiving και επεξεργασία δεδομένων. Ταυτόχρονα, η Fujitsu Technology Solutions αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο Service Partner για scanner της Fujitsu στην Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, καθώς και αναλώσιμα και ανταλλακτικά.


Περισσότερες πληροφορίες για τους scanners μπορείτε να δείτε εδώ
http://www.fujitsu.com/emea/products/