H κυκλοφορία των Xbox Series X|S στις 10 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί με το μεγαλύτερο lineup στην ιστορία. Παιχνίδια όπως τα Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion, Yakuza: Like a Dragon, Gears Tactics και Tetris Effect: Connected είναι μερικά μόνο από τα πολυαναμενόμενα next-gen games που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα

Τα Xbox Series X και Xbox Series S θα κυκλοφορήσουν με 30 νέα παιχνίδια, εκ των οποίων 20 αναβαθμισμένα αυτόματα μέσω του Smart Delivery και χιλιάδες backward compatible τίτλους από τέσσερις γενιές.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κυκλοφόρησε το Age of Empires III: Definitive Edition σε όλο τον κόσμο!

 Το Age of Empires III: Definitive Edition είναι διαθέσιμο διεθνώς μέσω των Xbox Game Pass για PC, Xbox Game Pass Ultimate, Windows 10 και Steam! Έχουν περάσει κιόλας 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης Definitive Edition για το Age of Empires στην Ε3 του 2017. 4K γραφικά με υποστήριξη ultrawide, νέο LIVE multiplayer backend και matchmaking, όπως και πλήρως ανασχεδιασμένα assets είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν προστεθεί.

Ένας από τους βασικούς τρόπους που αναπτύχθηκαν οι Definitive Editions του Age of Empires είναι η αλληλεπίδραση κατευθείαν με τους παίκτες και τους fans, μέσα από το Age Insider Program, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος, δοκιμάζοντας νέο περιεχόμενο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.