Των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν προπαραγγέλνουν μέχρι 22/10 και παίρνουν δώρο τα wireless noise-canceling ακουστικά Freebuds 3i!

Η μάχη της λαοφιλούς κατηγορίας των smartphones με κόστος από 200€ έως 300€ καλά κρατεί και η Huawei δεν θα μπορούσε παρά να υπενθυμίσει στον ανταγωνισμό της πως τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός «παιχνιδιού»! Ακάθεκτη παρά τις κυρώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, εξακολουθεί να καταθέτει «value for money» προτάσεις που «ντύνουν» με ξεχωριστό στιλ μια σειρά από αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μια από αυτές είναι και το ολοκαίνουργιο P Smart 2021, το οποίο έρχεται σε τρία χρώματα (Midnight Black, Crush Green και Blush Gold). Την περίοδο των προπαραγγελιών, μάλιστα, το δέλεαρ για τους καταναλωτές είναι ένα μοναδικό δώρο, τα true wireless noise-canceling ακουστικά  Huawei Freebuds 3i για αναπαραγωγή μουσικής με κρυστάλλινο ήχο και κλήσεις διαρκείας χωρίς θορύβους και παρεμβολές.

Specs και… γοητεία

Το νέο mid-range κινητό της Huawei υλοποιεί αυτό που ο κινεζικός κολοσσός γνωρίζει να κάνει καλά: να δημιουργεί συμφέρουσες τεχνολογικές… ευκαιρίες με ξεχωριστό στιλ και τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τις προσδοκίες που θέτει το κόστος. Όσον αφορά στην εμφάνιση, τρεις χρωματικές αποχρώσεις (Midnight Black, Crush Green, Blush Gold) κάθε μια με τη δική της προσωπικότητα, χαρίζουν στο P Smart 2021 μια ελκυστικότατη όψη. Το ελαφρώς αυξημένο πάχος των 9,3 χιλιοστών δεν γίνεται αισθητό στο μάτι, χάρη στην έξυπνη χρήση καμπυλών στο σχεδιασμό. Αντιθέτως, προσφέρει μια αίσθηση στιβαρότητας και ένα άνετο κράτημα στο χέρι, το οποίο ενισχύεται και από την 20:9 αναλογία της οθόνης. Τα 206 γρ. του βάρους δικαιολογούνται πλήρως όταν αντικρίσουμε την 6,67 ιντσών διαγώνιο της οθόνης. Φωτεινή, με ολοζώντανα χρώματα και με ανάλυση που ξεπερνά την Full HD (2400×1080 pixels), η τεράστια οθόνη του P Smart 2021 αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που περνάτε απολαμβάνοντας το περιεχόμενο που φιλοξενεί. Χάρη στα ελάχιστα bezels, η αναλογία οθόνης-πρόσοψης κινητού αγγίζει το 90%. Η selfie-cam των 8MP φιλοξενείται σε μια διακριτική οπή στο μέσο της πάνω πλευράς της οθόνης. Ούτε ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος παρεμβαίνει στην πρόσοψη, καθώς έχει τοποθετηθεί πλευρικά στο power button.

Περνώντας στα ενδότερα, το Kirin 710A (14nm) chipset φιλοξενεί έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με τους μισούς του πυρήνες (Cortex-A73) να τρέχουν στα 2.0GHz και τους υπόλοιπους (Cortex-A53) να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, χρονίζοντας τις επιδόσεις τους στα 1,7GHz. Στα αγαπημένα σας games θα δώσει πνοή η Mali-G51 MP4 GPU. Η μνήμη (4GB RAM) μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και… extreme multitasking, ενώ τα 128GB του αποθηκευτικού χώρου θα αργήσουν πάρα πολύ να γεμίσουν με αναρίθμητες φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια και εφαρμογές.

Τετραπλό σύστημα κύριας κάμερας

Το P Smart 2021 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 48MP AI Ultra High-Res Mode κάτω από έναν φακό f/1.8. Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός f/2.4 καταγράφει στα 8MP,  ενώ ο 2MP αισθητήρας βάθους (με φακό f/2.4) θα σας εξασφαλίσει επαγγελματικά πορτρέτα. Στα 2MP καταγράφονται και οι πληροφορίες του macro φακού f/2.4, σε περίπτωση που το θέμα σας βρίσκεται σε απόσταση ελάχιστων εκατοστών.

Η Huawei είναι η εταιρεία που πρωτοστάτησε στην υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τα smartphones της. Στο P Smart 2021 μπορεί να μην υπάρχει ειδική μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU), όπως στα flagship μοντέλα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η συσκευή δεν μπορεί να επιστρατεύσει AI αλγορίθμους για να βελτιώσει τις φωτογραφίες σας. Λειτουργίες όπως AI Beauty Editing, Night Mode και Smart Snapshot, προσφέρουν στην εντυπωσιακή συσκευή την ικανότητα να αποδίδει αξιοθαύμαστα πορτρέτα, καθαρές νυχτερινές λήψεις και αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Διευρυμένη αυτονομία και ταχύτατη φόρτιση

Η Huawei φημίζεται για τις μπαταρίες των συσκευών της και η χωρητικότητα των 5.000mAh του P Smart 2021 επιβεβαιώνει τη φήμη της. Βάσει δοκιμών της εταιρείας, τα 5.000mAh μεταφράζονται στην πράξη σε έως και  145 ώρες online αναπαραγωγής μουσικής, 35 ώρες online αναπαραγωγής βίντεο, 23 ώρες χρήσης 4G Internet ή 20 ώρες online gaming! Σημασία, όμως, δεν έχει μόνο πόση αυτονομία μας χαρίζει η εκάστοτε μπαταρία, αλλά και πόσο γρήγορα την ανακτάμε. Σε αυτόν τον τομέα, η κατασκευάστρια εταιρεία έχει αξιοποιήσει την τεχνολογία Huawei SuperCharge, επιτρέποντας στον φορτιστή των 22.5W (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) να «γεμίζει» την μπαταρία σε χρόνο μηδέν. Ενδεικτικά, η φόρτιση μπορεί να αγγίξει από το 0% σε 53% μέσα μόλις σε 30 λεπτά!

Αντίο Google Play, καλώς ήρθες Huawei AppGallery!

Η Android 10 έκδοση του λειτουργικού φιλοξενεί το περιβάλλον χρήσης EMUI 10.1 αλλά, ως γνωστόν, στερείται Google Play Services, μια απουσία που η Huawei αναπληρώνει ολοένα και πιο ικανοποιητικά με το συνεχώς αναπτυσσόμενο AppGallery. Πρόκειται για το δικό της κατάστημα εφαρμογών στο οποίο προστίθενται καθημερινά καινούρια apps, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλέστερων ελληνικών. Η λύση ανάγκης απέναντι στο εμπάργκο των ΗΠΑ εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη αντιπρόταση η οποία περιλαμβάνει ένα πληρέστατο app store, με εφαρμογές που αξιοποιούν τις Huawei Mobile Services (HMS), γεγονός που μας εξηγεί πλέον γιατί η Google ήταν ενάντια στα μέτρα της αμερικανικής  κυβέρνησης: γιατί αυτά γέννησαν ένα αντίπαλο δέος, καταργώντας το μονοπώλιό της στο Android οικοσύστημα!


Εκμεταλλευθείτε τις προσφορές του Huawei Month

Μέχρι και 22 Οκτωβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei P Smart 2021 θα κάνετε αυτομάτως δικό σας ακόμη ένα hot Huawei gadget: τα απίθανα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds 3i, τα οποία αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με το προηγμένο Active Noise Cancellation για ακύρωση θορύβου, διαθέτουν μπαταρία που διαρκεί για ώρες και εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί, αποτελώντας ιδανική λύση για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή.  Τo Huawei P Smart 2021 διατίθεται για προπαραγγελία (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων), μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Η προσφορά εντάσσεται στην καμπάνια Huawei Month. Έως και τις 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei οι μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14″), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH), ενώ παράλληλα προσφέρεται μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.