Η TCL Communication με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του TCL 10Plus, ενός smartphone με premium χαρακτηριστικά και με απίστευτες δυνατότητες θέασης ενισχυμένες από την κυρτή AMOLED οθόνη.

Αξιοποιώντας τις οθόνες TCL και την τεχνολογία οθόνης TCL NXTVISION, το TCL 10 Plus προσφέρει εκτεταμένες προβολές με μια εντυπωσιακή οθόνη 6,47’’ FHD+ χωρίς bezel και με δακτυλικό αποτύπωμα indisplay για συνολική αδιάκοπη θέαση.

Με υπερηφάνεια για την ευελιξία του, το TCL 10 Plus σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ανώτερη ποιότητα εικόνας με την τετραπλή κάμερα 48MP AI και τεχνολογία big pixel 4-σε-1 για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η τιμή του παραμένει προσιτή.

Επιπλέον, το TCL 10 Plus (μια ακόμη προσθήκη στη σειρά TCL 10 που είχαμε ήδη ανακοινώσει στο Q1) συνοδεύεται από τις εφαρμογές Google που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Θα αναβαθμιστεί με την πιο πρόσφατη και επερχόμενη έκδοση Android που περιλαμβάνει και το ασφαλές Google Play Protect, διατηρώντας τα δεδομένα και τις πληροφορίες της εφαρμογής σας ασφαλή, ενώ θα λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας κάθε 60 ημέρες.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ

NXTVISION ΟΘΟΝΗ

Αυξήστε τα όρια προβολής σας με την κυρτή AMOLED οθόνη 6,47 ιντσών FHD+ χωρίς bezel που υποστηρίζεται από την οπτική τεχνολογία NXTVISION. Κάθε λεπτομέρεια της εικόνας φτάνει στην τελειότητα και η οθόνη παρέχει απεριόριστη εικόνα με 93% αναλογία οθόνης/σώματος*1 και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για ομαλή, συνεχή προβολή.

Η οπτική τεχνολογία NXTVISION και η βελτίωση HDR παρέχει εκτεταμένη βελτιστοποίηση προβολής σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας μια πραγματικά απόλυτη οπτική εμπειρία για να κάνετε streaming βίντεο ποιότητας HDR ανεξάρτητα από την ποιότητα της πηγής. Όσο αφορά στις ταινίες, το TCL 10 Plus υποστηρίζει Netflix HDR10 φιλμ, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε όλο το HDR10 περιεχόμενο του Netflix σε υψηλή ποιότητα με πιο πλούσιο χρώμα και έντονη αντίθεση.

Από τις πιο ηλιόλουστες μέρες, έως τις πιο σκοτεινές νύχτες, με το TCL 10 Plus μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε το περιεχόμενό σας, όπου κι αν βρίσκεστε χάρη στις συναρπαστικές λειτουργίες προβολής του. Η οθόνη AMOLED μειώνει ήδη το 75%*2 της μετάδοσης του επιβλαβούς μπλε φωτός και, επιπλέον, με τις λειτουργίες Adaptive Tone, Reading Mode, Eye Comfort Mode και Dark Mode, η όρασή σας θα προστατευτεί από την καταπόνηση των ματιών ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή το περιβάλλον.

4 + 1 AI ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

NXTVISION ΚΑΜΕΡΑ

Σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι, και με το TCL 10 Plus μπορείτε να καταγράψετε και τα δύο εύκολα μέσω της ευέλικτης τετραπλής κάμερας AI 48MP ικανής να χειριστεί οποιοδήποτε σενάριο λήψης. Οι εικόνες σας θα φαίνονται αληθινές σαν να είναι ζωντανές με την κάμερα υψηλής ανάλυσης 48MP, η οποία αξιοποιεί τη στιγμή με ευκρινή ανάλυση και λεπτομέρεια ενώ βελτιώνει το θέμα σας για να δημιουργήσει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Επίσης χάρη στην κορυφαία ευρυγώνια κάμερα 118° θα έχετε περισσότερο περιεχόμενο σε ένα καρέ, ενώ θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες από κοντά με την κάμερα Macro και θα τονίσετε το θέμα σας με το εφέ bokeh σε πραγματικό χρόνο για πορτραίτα επαγγελματικού επιπέδου χάρη στην ειδική Κάμερα Βάθους.

Εξερευνήστε την ομορφιά της νύχτας με τη λειτουργία Super Night του TCL 10 Plus και με τις αυτόματες φωτεινές λήψεις. Ο συνδυασμός αυτής της ειδικής AI λειτουργίας και του προηγμένου αλγόριθμου, αναδεικνύουν τις καλύτερες λεπτομέρειες στο σκοτάδι συνδυάζοντας τη φωτεινότητα, τη μείωση θορύβου, την υψηλή ανάλυση και το HDR για την λήψη απίστευτων εικόνων ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

Οι φωτεινές selfies θα εξακολουθούν να συναρπάζουν, ακόμα και κάτω από το απαλό φως του φεγγαριού, λόγω της μπροστινής κάμερας 16MP με τεχνολογία big pixel 4-σε-1 που διπλασιάζει*3 το φως, ώστε να φαίνεστε υπέροχοι ακόμη και τη νύχτα.

Φωτογραφίστε και μοιραστείτε πλάνα τόσο δυναμικά που μοιάζουν αληθινά με εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης 4K, βελτιωμένη σταθεροποίηση για πλάνα χωρίς κούνημα και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό που καταγράφει ακόμα περισσότερα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με stopmotion βίντεο που σας επιτρέπει να δώσετε κίνηση σε ο,τιδήποτε σκεφτείτε.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Θα έχετε ένα αστέρι στην τσέπη σας με την κομψή χρωματική γκάμα του TCL Plus εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις του ουρανού και με ματ φινίρισμα που παρέχει μια δυναμική αλλά λεπτή λάμψη που αλλάζει όταν αντανακλά το φως, ακριβώς όπως τα εκπληκτικά χρώματα μιας έναστρης νύχτας. Θαυμάστε την κομψή σχεδίαση με διπλής όψης 3D γυαλί στην πρόσοψη και το ομαλό φινίρισμα στο πίσω κάλυμμα για εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και εργονομική άνεση. Και πάνω απ’ όλα, κάθε χαρακτηριστικό του TCL 10 Plus είναι προσεκτικά ευθυγραμμισμένα για τέλεια οπτική συμμετρία και ισορροπία, δημιουργώντας μια εμφάνιση και αίσθηση με ευχάριστα αποτελέσματα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ

Ζήστε την υπέροχη απόδοση του TCL 10 Plus και μια σειρά έξυπνων λειτουργιών διαχείρισης ισχύος, από την μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4500mAh, την γρήγορη φόρτιση QC 3.0 και την αντίστροφη φόρτιση OnTheGo, δεν θα υπάρχει καμιά απολύτως αμφισβήτηση σχετικά με τα smartphone και τις άλλες συσκευές που έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν όλη μέρα. Βελτιώστε την απόδοση του τηλεφώνου σας και κάντε πολλές εργασίες παράλληλα ενώ διατηρείτε την μπαταρία σας με τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 665 AIEngine. Η μνήμη RAM 6GB λειτουργεί σε συνδυασμό με το Qualcomm® Snapdragon™ για αδιάλειπτη απόδοση, ενώ διαθέτει έως και 256 GB μνήμη για να κρατάτε όλες τις νέες αναμνήσεις σας, είτε είναι φωτογραφίες, βίντεο και μουσική.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με το TCL 10 Plus μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας όπως ποτέ άλλοτε, με την εξαιρετική συνδεσιμότητα του Super Bluetooth. Μπορείτε να αναπαράγετε ήχο σε έως και τέσσερα ακουστικά ή ηχεία*4 για εντυπωσιακή ασύρματη εμπειρία ήχου. Για εύκολη διαχείριση συσκευών, η ασύρματη κοινή χρήση αρχείων του TCL 10 Plus είναι επίσης εξαιρετικά βολική όταν πρέπει να μετακινήσετε φωτογραφίες, μουσική και αρχεία μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας με λίγα μόνο κλικ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ TCL UI

Προσαρμόστε τη συσκευή σας με το UI της TCL, όπου μπορείτε να οργανώσετε το τηλέφωνό σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Με μια ροή πλοήγησης μέσω συντομεύσεων Quick Launch και Edge Bar, έχετε αρκετές μεθόδους εκκίνησης εφαρμογών και πολλά περισσότερα. Η πάντα Ενεργή Οθόνη σάς ενημερώνει για τα στοιχεία του τηλεφώνου σας, όπως ώρα, ημερομηνία, κατάσταση μπαταρίας και ειδοποιήσεις, όλα χωρίς να ‘’ξυπνάτε’’ το τηλέφωνό σας.

Το TCL 10 Plus φέρνει το NXTVISION στα άκρα και θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην αγορά μας, ξεκινώντας από 349€ σε Moonlight Blue και Starlight Silver.

1. Αναλογία οθόνης προς σώμα που υπολογίζεται με τη μέθοδο VA / TP.

2. Σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη smartphone. Δεδομένα βασισμένα σε αποτελέσματα από δοκιμές του TCLLab.

3. 2,0μm επιτυγχάνονται με το συνδυασμό τεσσάρων 1,0μm pixel.

4. Υποστηρίζει μόνο δύο συσκευές όταν είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο WiFi 2,4 GHz. Οι συσκευές πρέπει να έχουν κοινή χρήση Bluetooth.