Αποκλειστικά για τους fashion lovers

Η γαλλική φινέτσα φαίνεται πως δεν έφτανε στην Alcatel η οποία συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο μόδας και ιδού το αποτέλεσμα!

alcatelmandarinaduckΤον τελευταίο καιρό, οι συνεργασίες των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων με διάσημους οίκους μόδας προκειμένου οι τελευταίοι να βάλουν το… χεράκι τους στο design ορισμένων highprofile μοντέλων, έχουν γίνει της μόδας. Η Alcatel λοιπόν, που στο παρελθόν μας έχει προσφέρει ουκ ολίγα στυλάτα κινητά, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός νυμφώνος και έτσι προέκυψαν η συνεργασία με τη Mandarina Duck και το ομώνυμο μοντέλο.

Τα στοιχεία για τα οποία ξεχωρίζει η εν λόγω συσκευή είναι φυσικά η καλαισθησία και το design ενώ κυκλοφορεί και σε τρία (κόκκινο, μωβ και πράσινο) όμορφα χρώματα προκειμένου να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. Το κομψό dualband, clamshell Mandarina Duck, είναι στην ουσία μια συσκευή που απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις –πλην του στυλ- από ένα κινητό.

Διαθέτει οθόνη TFT 65.000 χρωμάτων και ανάλυσης 128x160 pixels καθώς και VGA κάμερα. Η εσωτερική του μνήμη ανέρχεται σε 10 MB, ωστόσο υπάρχει δυνατότητα προσθήκης κάρτας μνήμης microSD, κάτι που σε συνδυασμό με την υποστήριξη mp3 κομματιών και την ύπαρξη media player μπορεί να μετατρέψει το κινητό σας σε mp3 player! Η απάντηση στο ερώτημα «πώς θα περάσετε τραγούδια στο Mandarina Duck» έρχεται μέσω USB και Bluetooth ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υποστηρίζονται και ασύρματα headsets για αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας βάσει της AD2P τεχνολογίας.

Τα προεγκατεστημένα παιχνίδια και οι εφαρμογές Java θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητά σας ενώ για τους πιο ψαγμένους, το GPRS και ο WAP 2.0/xHTML browser θα επιτρέψουν την πρόσβαση στο internet. H μπαταρία των 700 mAh επιτυγχάνει επαρκέστατους χρόνους αναμονής και ομιλίας, ενώ στα υπέρ της προσμετρούνται το μοντέρνο charm και το κλιπ που τη συνοδεύουν.

ΘΕΤΙΚΑ

Όμορφο design και υπέροχα χρώματα

Άνετο και εύχρηστο

Music δυνατότητες


ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Κάμερα VGA

Μικρή και χαμηλής ευκρίνειας οθόνη

Ανεπαρκής εσωτερική μνήμη


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η μόδα επιτάσσει Mandarina Duck και οι fashionlovers δε θα πρέπει να το παραλείψουν!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 89 x 45,7 x 22 χιλ.

Βάρος: 83 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / 1800 MHz

Μνήμη: 10 ΜB & microSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: TFT, 128x160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA

Μπαταρία: LiIon 700 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 300 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, GPRS, WAP 2.0/xHTML browser, Java, games, media player, A2DP