Με στόχο την καλύτερη και πιο σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της, η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions δημιούργησε την virtual έκθεση LG Digital Connect (DC) 2020, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Αύγουστο.

Η LG DC 2020 είναι μια πλατφόρμα πωλήσεων που προσφέρει στους επισκέπτες μια εύκολη εικονική περιήγηση σε όλες τις λύσεις και τα προϊόντα της εταιρείας, παρέχοντας ταυτόχρονα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, παρέχει στους υπάρχοντες και στους νέους πελάτες πολύτιμο ενημερωτικό υλικό που θα τους βοηθήσουν να αποφασίσουν ποια προϊόντα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το Product Showroom Tour για να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις στο LED signage της LG σε ένα εκθεσιακό περιβάλλον ή να επιλέξουν το Vertical Showroom Tour αν επιθυμούν να δοκιμάσουν διαφορετικά σενάρια χρήσης τεχνολογιών digital signage. Επιπλέον, μπορούν εύκολα και άμεσα να έχουν στην οθόνη τους λεπτομερή περιγραφή του προϊόντος που τους ενδιαφέρει.

Η LG διαθέτει μεγάλη συλλογή προϊόντων digital signage που μπορεί να δει κανείς στο Product Showroom Tour, από Micro LED μέχρι LED Cinema. Το Vertical Showroom Tour παρουσιάζει όλες τις τελευταίας τεχνολογίας digital signage λύσεις της LG, που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε κάθε χώρο -από δημόσια και ιδιωτικά γραφεία και κτίρια, μέχρι νοσοκομεία, καταστήματα και σχολεία. Επιπλέον, η πρωτοπόρα αυτή ιστοσελίδα της LG διαθέτει και όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο του digital signage.

Βιώνοντας την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στο 2020 αναμένεται αυξημένη χρήση του διαδικτύου σε μια σειρά από τομείς. Οι online και virtual εκθέσεις είναι ένας τέτοιος τομέας καθώς αποδείχθηκε ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ εταιρειών και πελατών, επιτρέποντας στις εταιρείες να επικοινωνούν με ευκολία τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των πελατών τους.

Επισκεφθείτε την LG Digital Connect 2020 στο παρακάτω Link lg-informationdisplay.com/dc2020.