Σήμερα, η Lenovo παρουσίασε το ευρύτερο έως τώρα ThinkBook χαρτοφυλάκιό της, το οποίο στο σύνολό του σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τον σύγχρονο επαγγελματία στις παρούσες μεταβατικές συνθήκες.

Με έξι νέα μοντέλα, η νέα γενιά φορητών υπολογιστών ThinkBook συνδυάζει μια φιλοσοφία μοντέρνου σχεδιασμού με χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργηθεί για έναν κόσμο «εργασίας από οπουδήποτε». Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση με κομψό δίχρωμο κάλυμμα και εξαιρετικά μικρά bazelsοθόνης για συναρπαστικές εμπειρίες θέασης. Το ThinkBook 15 Gen 2 i προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και παραγωγικότητα με επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς, γραφικά Intel® Iris® Xe1, Thunderbolt ™ 4 και ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία των φορητών υπολογιστών2, το ThinkBook 15 Gen 2 i διατίθεται με προαιρετικά ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά για εύκολη συνεργασία. Το ThinkBook13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGA εξασφαλίζει ανεμπόδιστη φορητή απόδοση, με την πλατφόρμα IntelEvo ™3 σε ένα ελαφρύ πακέτο που μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από γραφείο σε γραφείο. Το ThinkBook 14s Yoga i, το πρώτο ThinkBook 2 σε 1 με την ευέλικτη λειτουργία του, διευκολύνει τη μετατροπή οποιουδήποτε χώρου σε ζώνη εργασίας.

Η Lenovo παρουσιάζει επίσης μια νέα ThinkVision οθόνη, την ThinkVision T27hv-20 USB-C® Hub με το καινοτόμο Κέντρο Eλέγχου Oθόνης Lenovo – ThinkColor. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις συνεργασίας ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας, η οθόνη 27 ιντσών διαθέτει κάμερα 1080p IR / RGB, μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ενσωματωμένα ηχεία για άνετες τηλεδιασκέψεις. Η διασφάλιση της ιδιωτικότητας των συνομιλίων σας ενισχύεται με το Smart Guard που θολώνει την οθόνη μόλις κοιτάξετε αλλού ή απομακρυνθείτε, ενώ ανιχνεύει όποιον άλλον κοιτάζει την οθόνη σας. Η λειτουργία Smart Energyαπενεργοποιεί την οθόνη όταν απομακρύνεστε από το γραφείο σας, εξοικονομώντας ενέργεια και προστατεύοντας τα δεδομένα σας.

Σχεδιάζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών, αλλά εφαρμόζουμε την ίδια, εξυπνότερη προσέγγιση για κάθε έναν. Ενισχύουμε τον προηγμένο εξοπλισμό με έξυπνες λύσεις λογισμικού που βοηθούν τον χρήστη να εξοικειωθεί με τις σύνθετες ρυθμίσεις του display και να διεξάγει πολλαπλές εργασίες παράλληλα, ελέγχοντας τες από ένα και μόνο παράθυρο multidisplay control, ενώ παράλληλα προσφέρει εύκολη διαχείριση δεδομένων από απόσταση, για διαχειριστές πληροφορικής. Στην πλατφόρμα λογισμικού Lenovo Display Control Center, έχουμε διαμορφώσει δύο διαφορετικές εκδόσεις, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών: την ThinkColor για επιχειρήσεις και την Lenovo Arteryγια οικιακή χρήση.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) χρειάζεται να αγκαλιάσουν το μέλλον της εργασίας από οπουδήποτε

Καθώς τα επιχειρηματικά μοντέλα εξελίσσονται απαιτώντας μεγαλύτερη ευελιξία εργασίας των υπαλλήλων, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα προκειμένου να ενδυναμώνεται το εργατικό τους δυναμικό. Μια έρευνα για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από την Intermedia και την Sapio Research, δείχνει ότι οι περισσότερες από τις μισές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μάλλον θα διατηρήσουν μακροπρόθεσμα αυξημένο ποσοστό εξ αποστάσεως εργαζομένων. Με τις προσδοκίες από τις συσκευές εργασίας μεγαλύτερες από ποτέ, το ThinkBook προσφέρει μια σειρά σύγχρονων επιχειρηματικών φορητών υπολογιστών που είναι διαισθητικοί στη χρήση, ενώ παράλληλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την αυξημένη παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία

ΤhinkBook 13s Gen2 i:

  • Kατασκευασμένο σε συνεργασία με την Intel®, το ThinkBook 13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGAέχει δοκιμαστεί, συγχρονιστεί και επαληθευτεί ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις ποιότητας της πλατφόρμας Intel® Evo™, με όλες τις προδιαγραφές hardware και βασικούς στόχους εμπειρίας χρήσης σχετικά με την ανταπόκριση της συσκευής, την αυτόματη εκκίνηση λειτουργίας, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την γρήγορη φόρτιση3, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν έναν εξαιρετικό φορητό υπολογιστή για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας.

  • Το Thunderbolt ™ 4, με προαιρετική αποθήκευση PCIe Gen 4 και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας4, σας κρατά παραγωγικούς καθ ‘όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

  • Οθόνη υψηλής ανάλυσης 13,3 ιντσών, νέος λόγος διαστάσεων 16:10 που προσφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα 90%, εξαιρετικά στενά bezels και προαιρετική λειτουργία αφής.

  • Τα ψηφιακά meetings ενισχύονται με μικρόφωνα που μπορούν να εναλλάσσουν τρείς διαφορετικές λειτουργίες ήχου: ιδιωτικό, κοινόχρηστο και ήχο περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη εμπειρία meeting, όπου κι αν βρίσκεστε.

ThinkBook 14s Yoga i:

  • Το Smart Pen συγχρονίζεται με τη συσκευή σας. Βγάλτε το Pen από τη θήκη του όσο είσαστε σε modernstandby mode και η εφαρμογή λήψης σημειώσεων ανοίγει αυτόματα. Όταν είστε συνδεδεμένοι σταWindows 10, οι συντομεύσεις του Windows Ink είναι έτοιμες για χρήση μόλις πιάσετε το στυλό.

Η ισχύς των επεξεργαστών Intel® Core ™ 11ης γενιάς και η ευελιξία του form factor Yoga επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση από το ένα mode στο άλλο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Το Thunderbolt ™ 4 και οι θύρες USBC διευκολύνουν την συνδεσιμότητα μεταξύ εξαιρετικά γρήγορων περιφερειακών και οθονών.

Το 14s Yoga διατίθεται στο γνωστό γκρι μεταλλικό ThinkBook, αλλά μια περιορισμένη έκδοση AbyssBlue είναι διαθέσιμη προσθέτοντας ακόμη ένα τόνο κομψότητας.

ThinkBook 15 Gen 2 i:

  • Τα ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά ThinkBook μπορούν να αποθηκευτούν στον φορητό υπολογιστή, προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία ήχου2. Τα ακουστικά φορτίζονται αυτόματα όταν αποθηκεύονται και συνδέονται στον ήχο του φορητού υπολογιστή, αμέσως όταν τα βγάζετε από τη θήκη τους. Η σίγαση ή μη σίγαση του ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι πανεύκολη, με ένα διπλό πάτημα στα ακουστικά. Εξοπλισμένα με διπλά μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου περιβάλλοντος, αυτά τα ακουστικά κάνουν τις ψηφιακές συναντήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές.

  • Ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης που περιλαμβάνουν συνδυασμό μονάδας Hard disk (HDD) και μονάδα Solidstate (SSD) ή dual SSD.

  • Το Modern Standby επιτρέπει μια always on /always connected εμπειρία που διασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος τη στιγμή που τον χρειάζεστε, ενώ λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και με το καπάκι κλειστό5.

  • Εργάζεστε εξ αποστάσεως και χρειάζεστε υποστήριξη; Το πλήκτρο παροχής υπηρεσιών βοηθά τους χρήστες να φτάσουν στην υποστήριξη της Lenovo με το πάτημα ενός κουμπιού, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών της συσκευής, όπως ο σειριακός αριθμός .

Η Lenovo ανακοινώνει επίσης σήμερα το ευρύ χαρτοφυλάκιο ThinkBook που υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel® Core ™ 11ης γενιάς ή