Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαρτίου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, η eCommerce & Digital Marketing Expo – ECDM Expo.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε τη μετάθεση της ECDM Expo από τις αρχικες ημερομηνίες του Νοεμβρίου και την πραγματοποίησή της στις νέες ημερομηνίες, για δύο λόγους:

1) την εξέλιξη της πανδημίας του ιού Covid-19

2) στην εδώ και καιρό προτροπή από εκθέτες και επισκέπτες, για μετακίνηση της εκδήλωσης από τα τέλη Νοέμβρη σε μια περίοδο εκτός αυξημένου φόρτου εργασιών – που προερχόταν από την περίοδο της Black Friday και των Χριστουγέννων.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, πέρα από τις καθιερωμένες και πολύ πετυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το Κύριο Διήμερο Συνέδριο, το Digital Agencies Roundtable και το Keynote Dinner, σχεδιάστηκαν νέα concept.

Οι νέες εκδηλώσεις της επόμενης ECDM Expo, είναι μέχρι στιγμής (αναμένεται να προστεθούν και άλλες):

  • Market Debates

Όπου εκπρόσωποι των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στα ηλεκτρονικά καταστήματα θα βρεθούν σε απ’ ευθείας ζωντανό διάλογο με τους πελάτες τους, προσπαθώντας να βρουν λύσεις σε κοινά προβλήματα στην προσπάθειά τους για περεταίρω ανάπτυξη

  • Digital Agencies Awards

Όπου για πρώτη φορά η διοργάνωση θα απονείμει διακρίσεις σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και άτομα για το έργο τους στον κλάδο.

Ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αλλά και του Digital Marketing, γνώρισε μεγάλη άνοδο μετά την εκδήλωση της πανδημίας και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, διεθνώς, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με ακόμη υψηλότερους ρυθμούς.

Η διοργάνωση προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για το μεγάλο event, σε όλα τα επίπεδα, εκθετών, επισκεπτών και ομιλητών, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες θα ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερο, προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών τής ECDM Expo.

H ECDM Expo θα διοργανωθεί, φυσικά, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ασφάλεια επισκεπτών, εκθετών και όλων των συνεργατών, τηρώντας απολύτως όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα λειτουργίας των εκδηλώσεων που θα οριστούν από τους αρμόδιους φορείς.

Δείτε περισσότερα στο www.ecdmexpo.com
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 13 και 14 Μαρτίου 2021.
Διοργάνωση: Verticom, www.verticom.gr