Η ViewSonic Corp. προσθέτει portablemonitors στην οικογένεια των βραβευμένων οθονών.

Σχεδιασμένα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα όσων βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, τα TD1655 και VG1655 μπορούν να συνδυαστούν με laptops και tablets, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί με τον επιπλέον χώρο προβολής. Είτε πρόκειται για εργαζόμενους από απόσταση που θέλουν να διαμοιράσουν περιεχόμενο, είτε για επαγγελματίες που ταξιδεύουν και χρειάζονται μία συμπληρωματική οθόνη, τα portable monitors της ViewSonic επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν και να κάνουν περισσότερα, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ViewSonic TD1655 είναι μία οθόνη αφής με χωρητικότητα προβολής 10-point. Προσφέρει ομαλή και φυσική εμπειρία γραφής και πιο αποδοτική πλοήγηση. Η VG1655 φέρει οθόνη antiglare για να παρέχει ολοζώντανη εμπειρία θέασης. Και τα δύο portable monitors διαθέτουν δύο θύρες USB TypeC, ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες γρήγορη μετάδοση βίντεο, ήχου και δεδομένων, ενώ παράλληλα παρέχουν δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης έως και 60W.

Τα portable monitors της ViewSonic είναι ιδανικά για χρήστες που χρειάζονται επιπρόσθετο χώρο προβολής έτσι ώστε να είναι πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους” είπε ο Hasan Koçyiğit Central/EasternEurope & Turkey Region Manager της ViewSonic. “Τα TD1655 και VG1655 ζυγίζουν περίπου 900 gr και έχουν πάχος περίπου 2,5 cm. Αυτές οι πολύ λεπτές φορητές οθόνες χωρούν εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα, χαρτοφύλακα ή backpack, καθιστώντας τες πολύ βολικές για ταξίδια.”

TD1655 φορητή οθόνη αφής

Φορητή οθόνη αφής 6 ιντσών με ανάλυση 1080p (1920x1080)

Χωρητικότητα προβολής 10-point για ομαλή και φυσική εμπειρία γραφής (με γραφίδα)

Σχεδίαση χωρίς bezels από τρεις πλευρές

Τα βύσματα περιλαμβάνουν: δύο USB TypeC για αμφίδρομη φόρτιση και miniHDMI

Πάχος περίπου 2,5 cm και βάρος περίπου 900 γρ.

VG1655 φορητή οθόνη

Φορητή οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1080p (1920x1080)

Πάχος περίπου 2,5 cm και βάρος περίπου 900 gr

Τα βύσματα περιλαμβάνουν: δύο USB TypeC για αμφίδρομη φόρτιση και miniHDMI

Ενσωματωμένη βάση για portrait και landscape προσανατολισμό

Περιλαμβάνεται κάλυμμα οθόνης