Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία του EOS Webcam Utility, ενός δωρεάν για λήψη software, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν συμβατές κάμερες Canon DSLR και PowerShot σε υπολογιστές Mac ή PC, οι οποίοι θα τις αναγνωρίσουν ως κάμερα USB.

Εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό, το EOS Web Utility Software θα επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν την υπάρχουσα webcam και να βιώσουν εικονικές συσκέψεις υψηλής ποιότητας και τηλε-διασκέψεις μέσω της δικής τους κάμερας Canon.

Καθώς οι επιχειρήσεις εξετάζουν νέες μεθόδους βελτίωσης της εμπειρίας τηλε-διασκέψεων των εργαζομένων τους, η εφαρμογή Canon EOS Webcam Utility αντιμετωπίζει τη ραγδαία αύξηση της ζήτησης για web κάμερες κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, χρησιμοποιώντας απλώς μια σύνδεση USB και μια συμβατή κάμερα από την Canon1. Αυτό το εύχρηστο και δωρεάν software μπορεί να ληφθεί από το website της Canon και να ρυθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή τηλε-διασκέψεων. Το software, το οποίο επί του παρόντος υποστηρίζεται από τα Windows, θα είναι σύντομα συμβατό και με το λειτουργικό σύστημα MacOS2, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα ροών εργασίας.

Το συγκεκριμένο software πρωτοπορεί, φέρνοντας την κληρονομιά οπτικής υπεροχής και καινοτομίας στους χρήστες, βοηθώντας τους να επιτύχουν υψηλής ποιότητας εικόνα κατά τη διάρκεια των τηλε-διασκέψεων, για την πιο επαγγελματική διάταξη. Χάρη στην αψεγάδιαστη τεχνολογία αισθητήρα σε όλες τις σειρές Canon EOSκαι PowerShot, οι χρήστες θα αντιληφθούν μια άμεση βελτίωση στην απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και στο βάθος πεδίου, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές web κάμερες. Το EOS Webcam Utility software θα εξασφαλίσει ότι οι επαγγελματικοί συνεργάτες προβάλλονται με υψηλής ευκρίνεια και ρεαλιστικά χρώματα.

Ο Issei Morimoto, Senior Vice President of Product Management, Canon Europe αναφέρει, «Έχουμε αναλάβει μια δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας, σε όλον τον κόσμο, να τους παρέχουμε ό,τι το καλύτερο από άποψη τεχνικής αρτιότητας και καινοτομίας στις κάμερες, τους φακούς, τα αξεσουάρ και το software που παράγουμε. Σε αυτή την πρωτοφανή εποχή, η Canon αξιοποιεί την ισχύ της τεχνολογίας EOS, για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, και να προσφέρει μια λύση υψηλής απόδοσης στους πελάτες που μας εμπιστεύονται».

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δωρεάν software

  • Συμβατότητα και πλήρης υποστήριξη στα Windows, θα επακολουθήσει υποστήριξη και στο MacOS

  • Βελτιώνει την ποιότητα εικόνας σε εικονικές συναντήσεις

  • Καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, βελτιωμένο χρώμα και βάθος πεδίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Canon EOS Web Utility Software, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.canon.gr/cameras/eos-webcam-utility/

1 EOS DSLR, EOS R, EOS M (EOS M50 ή νεότερη), PowerShot (μόνο στα μοντέλα G5X MK II, G7X MK III, SX70)

2 Η ημερομηνία υποστήριξης για Mac θα επιβεβαιωθεί στο μέλλον