Η ESET, διεθνής ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, έλαβε την ύψιστη βαθμολογία (top score) στο τελευταίο AVTest για το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για Android. Ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών AVTest χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για ακριβείς δοκιμές.

Τον Ιούλιο του 2020, ο οργανισμός AV-Test αξιολόγησε 17 προϊόντα ασφαλείας για κινητά Android, χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όλων των προϊόντων. Η δοκιμή επικεντρώθηκε στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και τη χρηστικότητα του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης και του αριθμού ψευδών θετικών εντοπισμών. Το ESET Mobile Security (EMS) πέτυχε κορυφαίες βαθμολογίες σε όλη τη σειρά δοκιμών με 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Προστασίας, 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Απόδοσης και 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Χρηστικότητας.

Η εφαρμογή ESET Mobile Security για Android διακρίθηκε επίσης γιατί δεν επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δεν επιβραδύνει τη συσκευή. Τα βασικά χαρακτηριστικά της λύσης που αναφέρεται στη δοκιμή περιλαμβάνουν:

  • Έλεγχο εφαρμογών: