Στην Upcom.eu ανέθεσε το ειδησεογραφικό portaleNikos” την δημιουργία της νέας και ανανεωμένης mobile εφαρμογής για χρήστες IOS και Android.

To brief περιλάμβανε 3 βασικά χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούσαν το βασικό ζητούμενο του eNikos και που αφορούσαν α) στην Ταχύτητα, β) στην Άριστη ανταποκρισιμότητά του στις διάφορες κινητές συσκευές και γ) στην Δυνατότητα άμεσης αποστολής καταγγελίας από τον χρήστη προς το portal και τους δημοσιογράφους.

Η Upcom δούλεψε σε Native IOS και Native Android και παρέδωσε ένα εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο application που πληροί όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης και ευέλικτης mobile εφαρμογής.

To νέο χαρακτηριστικό άμεσης αποστολής καταγγελίας, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να στείλει την καταγγελία του σε μορφή κειμένου αλλά και φωτογραφίας απευθείας από τη βιβλιοθήκη της συσκευής του εύκολα και απλά.

Η επιλογή μεγέθους γραμματοσειράς καθώς και η διαμόρφωση της αρχικής σελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε αναγνώστη αποτελούν επίσης δύο σημαντικά και εύχρηστα χαρακτηριστικά.

Η νέα εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για ελεύθερη λήψη και εγκατάσταση από το Play Store για χρήστες Android συσκευών εδώ https://cutt.ly/lfYCUn8 και από το App Store για χρήστες iPhone/iPad εδώ https://cutt.ly/kfYCIJE