H devolo συμμετέχει ως χορηγός στην έκθεση της Digital Expo, που φέτος διεξάγεται συνδυαστικά με τους αγώνες της eSports League και θα διαρκέσει μέχρι 5 Νοεμβρίου 2020.

Βασικό αντικείμενο της φετινής διοργάνωσης είναι τα 9 on line τουρνουά, ατομικά ή ομαδικά, με κοινό στόχο όλων όσων συμμετέχουν, τη νίκη του μεγάλου επάθλου των 10000 Ευρώ! Το τουρνουά των eSports, που διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτελούν θεσμό για τον κλάδο του gaming, καθώς έχει γίνει ένα ετήσιο ραντεβού των gamers από όλη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο, προκειμένου να μάθουν, να συναντηθούν και να παίξουν.

Η devolo κατά τη διάρκεια της Digital Expo 2020 και των eSports, θα παρουσιάσει τη νέα σειρά των καινοτόμωνWiFi powerline adapters στην οικογένεια Magic, ενώ θα δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσα από διαδοχικές κληρώσεις.

Μάθετε περισσότερα για τα τουρνουά της διοργάνωσης, τις κληρώσεις αλλά και τρόπους συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα: https://esportsleague.gr/

Η νέα σειρά devolo Magic, συνδυάζει το πιο προηγμένο WiFi με τις πιο υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που φτάνουν έως και τα 2400 Mbps προσφέροντας, μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι. Η τεχνολογία των devolo Magic αξιοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση και τη μετατρέπει σε ένα δίκτυο υψηλών ταχυτήτων και έτσι καθιστά κάθε ηλεκτρική πρίζα σε ένα πιθανό WiFi hotspot, παρέχοντας σε όλες τις σύγχρονες έξυπνες συσκευές, σταθερή, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Tablets, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και smart TVs – έχουν την τέλεια ασύρματη αλλά και ενσύρματη σύνδεση. Τα devolo Magic συνδυάζουν την τεχνολογία Mesh WiFi με το νέο πρότυπο δικτύωσης G.hn προσφέροντας την πιο προηγμένη τεχνολογία για εφαρμογές multimedia του μέλλοντος, όπως 8K video streaming, cloud και online gaming αλλά και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr