Το Xperia 5 II προστίθεται στην ήδη συναρπαστική σειρά Xperia και είναι το δεύτερο smartphone της Sony με δυνατότητα υποστήριξης 5G, προσφέροντας compact σχεδίαση και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το Xperia 5 II υιοθετεί πολλές από τις κορυφαίες δυνατότητες του Xperia 1 II, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας τριπλού φακού σε συνδυασμό με οπτικά στοιχεία ZEISSβαθμονομημένα ειδικά για το Xperia 5 II. Περιλαμβάνονται, επίσης, το Photography Pro, μια τεχνολογία της σειράς Alpha της Sony για γρήγορη και ακριβής εστίαση AF/AE, το Cinematography Pro «powered by CineAlta» για παρόμοιες παραμέτρους και ρυθμίσεις χρώματος όπως των επαγγελματιών κινηματογραφιστών και μια οθόνη 21:9 CinemaWide για απολαυστική θέαση. Επιπλέον, οι αναβαθμισμένες δυνατότητες ήχου συμπεριλαμβάνουν ήχο υψηλής ανάλυσης, υποδοχή audio jack 3,5mm και μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, καθώς και Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform, όλα συγκεντρωμένα σε μία compact και όμορφη, λεπτή σχεδίαση, ιδανική για να χωράει στην τσέπη σας. Προσθέτει, επίσης, Refreshdisplay rate (ρυθμό ανανέωσης οθόνης) 120Hz και ρυθμό σάρωσης αφής 240Hz για να προσφέρει μια πιο ομαλή και ακριβής εμπειρία παιχνιδιού.

«Η κληρονομιά της Sony έχει τις ρίζες της στην τεχνολογία και τη μηχανική, και το χαρτοφυλάκιό μας έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει κάθε πτυχή της ψυχαγωγίας, από μουσική, ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα», δήλωσε ο Mitsuya Kishida, President of Sony Mobile Communications.«Έχοντας αυτό το μοναδικό υπόβαθρο, τα Xperia smartphones είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες της Sony σε ένα compact σώμα, που με πάθος ωθούν τα όρια πέρα από το εφικτό».

Αποτυπώστε τέλεια πορτρέτα και στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε, διατηρώντας πάντοτε την εστίαση

Υιοθετώντας χαρακτηριστικά από το Xperia 1 II, το Xperia 5 II ενσωματώνει τεχνολογίες των φωτογραφικών μηχανών της σειράς Alpha της Sony για εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα. Τα τέλεια πορτρέτα δεν είναι πάντα αυτά που είναι επιτηδευμένα και εδώ έρχεται η τεχνολογία «Realtime Eye AF» για να δημιουργήσει καθαρές, αυθόρμητες λήψεις. Είτε φωτογραφίζετε ανθρώπους ή ζώα1 που κινούνται γρήγορα, το «Real-time Eye AF» εξασφαλίζει ότι το πιο εκφραστικό μέρος του προσώπου βρίσκεται στο επίκεντρο της εστίασης, ακόμα και όταν ένα μάτι είναι καλυμμένο ή το άτομο κινείται γρήγορα.

Το Xperia 5 II απαθανατίζει κάθε κομβική στιγμή, προσφέροντας συνεχή Αυτόματη Εστίαση που εκτελεί υπολογισμούς AF/AE 60 φορές το δευτερόλεπτο, γεγονός που σας επιτρέπει να τραβάτε και να αποθηκεύετε 20 λήψεις (20fps) με υψηλή ακρίβεια, εστίαση και βελτιστοποιημένη έκθεση.

Η ευέλικτη κάμερα τριπλού φακού, με τρία εστιακά μήκη, 16mm/24mm/70mm, αποτυπώνει όμορφα τοπία και πορτρέτα και σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε μακρινά θέματα. Τα οπτικά ZEISS βαθμονομούνται ειδικά για το Xperia 5 II και διαθέτουν την περίφημη επίστρωση ZEISST* για μειωμένη ανάκλαση, με αποτέλεσμα εξαιρετική αντίθεση και απόδοση εικόνας. Κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τον μεγάλο αισθητήρα 1/1,7 ιντσών και τη μείωση θορύβου με τον επεξεργαστή Bionz X™ για κινητά, δημιουργούνται όμορφες, εξαιρετικά ποιοτικές εικόνες.

Όπως το Xperia 1 II, προσφέρει το Photography Pro, ένα περιβάλλον χρήστη (UI – User Interface) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και ενσωματώνει πολλά από τα manual controls, που διατίθενται σε φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha, συμπεριλαμβανομένων των ISO, ταχύτητα κλείστρου και EV Indicator, παρέχει, επίσης, υποστήριξη RAW.

Επιπλέον, το Cinematography Pro «powered by CineAlta» επιτρέπει πλέον περισσότερες επιλογές για συναρπαστική αφήγηση με την δημιουργία βίντεο αργής κίνησης κινηματογραφικών προδιαγραφών, δημιουργώντας την πρώτη στον κόσμο slowmotion 4K HDR 120fps εγγραφή βίντεο σε smartphone που μπορεί να καταγράψει και να αναπαράγει ακόμα και 5x αργή κίνηση, όταν ρυθμιστεί στα 24fps. Καταγράφει, επίσης, σε αναλογία 21:9 στα 24/25/30/60fps9, ενισχύοντας την κινηματογραφική έκφραση. Οκτώ διαφορετικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις «Look colour» management, σας επιτρέπουν να αλλάξετε τις σκηνές σας, για να αποδίδετε διαφορετικά κινηματογραφικά στυλ. Την ίδια στιγμή, η μοναδική τεχνολογία «Intelligent wind filter» της Sonyχρησιμοποιεί τη βραβευμένη τεχνολογία απομόνωσης ήχου με σκοπό τη μείωση των παρεμβολών από τον άνεμο για καθαρότερη εγγραφή ήχου.

Gaming on the Go

Ο συνδυασμός των κορυφαίων δυνατοτήτων ψυχαγωγίας του Xperia 5 II, του επιτρέπει να γίνει μια εξαιρετικά ισχυρή gaming συσκευή. Σας παρασύρει στη δράση με μια εντυπωσιακή οθόνη και με τη λειτουργία Game Enhancer, την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, το Refresh rate display (Ρυθμό Ανανέωσης Οθόνης) 120Hz και το ακριβές Touch scanning rate (Ρυθμό Σάρωσης Αφής) 240Hz, το Xperia 5 II σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ώστε να γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού. Όλα τα χαρακτηριστικά έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες e-sports gamers για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία.

Η οθόνη 21:9 είναι μεγαλύτερου πλάτους από τις συμβατικές οθόνες, αποκαλύπτοντας περισσότερη από την δράση – έτσι αποκτάτε το πλεονέκτ