Οι… experts των καταστημάτων Expert σάς καθοδηγούν, προκειμένου να προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά, αλλά και για τη νέα εποχή της τηλεκπαίδευσης και της τηλεργασίας.

Tα σχολεία μπορεί να άνοιξαν, αλλά η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία δεν μας έχουν εγκαταλείψει ακόμα, όπως άλλωστε και ο Covid-19. Είναι δεδομένο πως ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας, αρκετά από τα… διδάγματα που λάβαμε, λόγω της σχετικής κρίσης, θα αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και αναζητούμε νέες γνώσεις.

Φοιτητικό σπίτι: Τα must και τα don’t

Ο ενθουσιασμός ανεξαρτησίας των πρωτοετών φοιτητών, όταν ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι, μάλλον ξεπερνά ακόμα και τη χαρά της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο! Σίγουρα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχεται στο μυαλό τους είναι το… gaming (με λίγες πινελιές μελέτης πάντα!), οπότε ένα PC, όπως το προσιτό αλλά ισχυρότατο ATPC Ryzen 5 Gaming Typhoon, έρχεται με δώρο ένα σετ gaming περιφερειακών και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση. Εξοπλίζοντάς το και με μια αξιόλογη Full HD οθόνη σαν την Lenovo ThinkVision T24v, μπορούν να καλύψουν και τις ανάγκες τους σε τηλεκπαίδευση, καθώς ενσωματώνει IR Camera, διπλό μικρόφωνο και ηχεία.

Ο χειμώνας έρχεται, αλλά το να ζεσταίνει κανείς με πετρέλαιο ένα σπίτι από το οποίο λείπει αρκετές ώρες, δεν είναι η εξυπνότερη λύση. Ενα αποδοτικό κλιματιστικό, όπως το Toyotomi Hiro HTN/HTG20-12R32, μπορεί με τα 12000BTU να εξυπηρετήσει ένα ολόκληρο φοιτητικό σπίτι λίγων τετραγωνικών. Και επειδή όσο λίγα κι αν είναι τα τετραγωνικά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστούν φασίνα, στα καταστήματα Expert εντοπίσαμε μια πολύ οικονομική μα αξιόπιστη ηλεκτρική σκούπα, τη Hoover Lander LA11 011.

Το φορητό ηχείο, ράδιο και ξυπνητήρι Crystal Audio BTC1K   εγγυάται πως δεν θα χάσετε την εξεταστική, επειδή… «δεν χτύπησε το ξυπνητήρι», προκειμένου να μην πάει στράφι το διάβασμα που έχετε κάνει κάτω από το ξεκούραστο φως μιας Xiaomi Mi LED Desk Lamp.

Περνάμε στην απαραίτητη για τη φοιτητική ζωή ψυχαγωγία, όπου μια 32άρα τηλεόραση με χαμηλό κόστος αρκεί για μικρά σαλόνια (εντοπίσαμε σε προσφορά στα 129€ τη Metz Blue 32MTB2000G). Μπορεί να συνοδευτεί με μια soundbar (Samsung HW-N300/EN) ή ένα Micro Hi-Fi (LG CM1560) για ατελείωτες ώρες μουσικής.

Στην αναζήτηση των μεγάλων λευκών συσκευών (όπως το πλυντήριο  Inventor GLX06102 με μόλις 269€), κινδυνεύετε να ξεχάσετε τις καθημερινές, μικρές σας ανάγκες.

Home Office & τηλεκπαίδευση: Σε… πολεμική ετοιμότητα!

Δεν είναι μόνο οι φοιτητές που επενδύουν στον εξοπλισμό τους αυτή την περίοδο. Η επιστροφή σε θρανία και γραφεία με την πανδημία πάντα να υποβόσκει, διαμορφώνει ένα διαφορετικό σύνολο απαιτήσεων φέτος, που υπερβαίνει τα μολύβια και τις γομολάστιχες! Για τις ανάγκες των παιδιών σε τηλεκπαίδευση και συγγραφή εργασιών, ένα laptop με προσγειωμένη τιμή, όπως το Asus X543MA-DM621T στα 379€, δίνει λύσεις, ενώ μπορεί να καλύψει ακόμα και τις δικές σας ανάγκες για τηλεργασία, εφόσον δεν εκτελείτε απαιτητικές εφαρμογές γραφιστικής ή video editing.

Τέλος, μην στηρίζετε τα πάντα στο internet, γιατί ακόμα και μια προσωρινή πτώση στην ταχύτητα μπορεί να κάνει την τηλεργασία… κόλαση! Αν θέλετε να μεταφέρετε το back-up όλων των αρχείων της δουλειάς στο σπίτι, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, όπως ο Seagate Expansion Portable 4TB, είναι μικρός και χωράει τα πάντα.

 

 

Βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα συγκεντρωμένα εδώ.