Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για εκπαίδευση στο σπίτι έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων tablet σε ολόκληρη την Ευρώπη για την TCL Communication, με ένα ισχυρό ξεκίνημα για την Alcatel φέτος, επιδεικνύοντας θετική αύξηση αποστολών για τη slate tablet range.

Σύμφωνα με το Worldwide Quarterly Trackerτης IDC*, οι αποστολές tablet της TCL στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 85% το πρώτο τρίμηνο του 2020, με τις αποστολές tablet της εταιρείας παγκοσμίως επίσης να αυξάνονται, προκύπτει μία συνολική αύξηση 78% για την ίδια περίοδο. Αυτή η σημαντική ανάπτυξη εδραιώνει τη θέση της εταιρείας ως ηγέτης σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεδομένης και της πτώσης της σειράς των slate tablet σχεδόν 12% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Τα Alcatel tablets είναι υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές συσκευές που συνδυάζουν λειτουργίες hardware & software. Εκτός από την παροχή ψηφιακού μαθησιακού υλικού, τα tablets είναι επίσης ιδιαίτερα ασφαλή για παιδιά, καθώς περιλαμβάνουν δυνατότητες γονικού ελέγχου, όπως φιλτράρισμα ιστότοπων και λίστα επιτρεπόμενων ιστότοπων που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του γονέα. Όσον αφορά την προστασία της υγείας, τα εκπαιδευτικά tablets Alcatel προσφέρουν προειδοποίηση για την απόσταση παρακολούθησης, υπενθυμίσεις για την στάση του σώματος και έχουν πιστοποίηση για την άνεση των ματιών από τη γερμανική αρχή επιθεώρησης TÜV Rheinland. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές είναι αποτελεσματικές στη ελαχιστοποίηση της κόπωσης των ματιών από εκτεταμένη χρήση. Για γονείς που ανησυχούν για τους νέους χρήστες που ξοδεύουν πολύ χρόνο στη συσκευή, επιπρόσθετα μπορεί να υπάρξει υπενθύμιση ανάπαυσης.

Μετά από αυτήν την δυνατή εξέλιξη, η TCL είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ολόκληρη την γκάμα των νέων Alcatel tablets:

Alcatel 1T 10 (2020) – Η πιο φορητή οθόνη με παροχή έξυπνου ήχου

Το Alcatel 1T 10 σας επιτρέπει να ζήσετε την καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία στην πιο φορητή οθόνη με έξυπνο ήχο. Με οθόνη IPS 10 ιντσών, το Alcatel 1T 10 WiFi tablet προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες HD που θα κάνουν την προβολή στην οθόνη απόλυτη απόλαυση. Μαζί με τον έξυπνο ήχο που συνδυάζει δύο ηχεία ήχου και δύο μικρόφωνα με 3M φωνητικής αναγνώρισης από απόσταση, η συχνή χρήση του Google Assistant θα είναι πιο εύκολη από ποτέ. Με μπαταρία 4080mAh μεγάλης διάρκειας, θα μπορείτε να κάνετε streaming και να παίζετε παιχνίδια για ώρες, με 32GB* εσωτερικής μνήμης και με δυνατότητα προσθήκης εξωτερικής μνήμης έως 128GB. Το Alcatel 1T 10 διαθέτει επίσης λειτουργίες ειδικές για την οικογένεια, όπως το σύστημα προστασίας ματιών που φιλτράρει το μπλε φως για να ανακουφίσει την οπτική κόπωση και τη λειτουργία περιεχομένου για παιδιά που θέτει όρια στις παιδικές χρήσεις και περιορισμούς μόνο για εγκεκριμένες εφαρμογές.

*Παραλλαγή: Alcatel 1T 10 16GB Rom / χωρίς φωνητική αναγνώριση 3M

Alcatel 3T 10 (2020) – Ασταμάτητη κινηματογραφική ψυχαγωγία

Βυθιστείτε σε μια ασταμάτητη κινηματογραφική εμπειρία με το Alcatel 3T 10, το οποίο διαθέτει εκτεταμένη οθόνη HD 10 ιντσών για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και παιχνίδια. Με την υποστήριξη του Android 10, μπορείτε να ανεβάσετε το multitasking σε νέο επίπεδο με το Google Assistant με φωνητικό έλεγχο, έξυπνο ήχο που συνδυάζει δύο ηχεία ήχου και δύο μικρόφωνα και ευπροσάρμοστη φωνητική αναγνώριση DSP με εύρος έως και 3 μέτρα. Το Alcatel 3T 10 WiFi tablet αποτελείται από μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5500mAh και 32GB* εσωτερική μνήμη με δυνατότητα προσθήκης εξωτερικής μνήμης έως 256 GB. Αποκτήστε άνεση, ευκολία και προστασία με το προαιρετικό TypeCase του Alcatel 3T 10. Πληκτρολογήστε και παρακολουθήστε πολυμέσα με ευκολία στο πληκτρολόγιο Bluetooth με βάση tablet. Όταν είστε έτοιμοι να το μετακινήσετε, η θήκη κλείνει άνετα γύρω από το tablet σας για εύκολη μεταφορά.

* Παραλλαγή: Alcatel 3T 10/1 Ηχείο / 1 μικρόφωνο

Alcatel TKEE MID –Φιλικός-για-παιδιά σχεδιασμός και ψηφιακό εργαλείο εκμάθησης

Το Alcatel TKEE MID tablet είναι η πρώτη γενιά tablet Alcatel 8 ιντσών με την επωνυμία TKEE, εξοπλισμένο με Kidomi, μια εφαρμογή με συνδρομή που προσφέρει εκατοντάδες premium παιχνίδια, βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν επιμεληθεί για τη μεγιστοποίηση της εκπαίδευσης του παιδιού σας. Η πλατφόρμα παρέχει γονικούς ελέγχους και άλλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά έχουν ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον για εκμάθηση και παιχνίδι. Η οθόνη HD IPS 8 ιντσών στο Alcatel TKEE MID είναι η ασφαλέστερη για τα παιδιά, έχοντας λάβει διεθνώς διαπιστευμένες δοκιμές ποιότητας από την TÜV® Rheinlandγια προστασία και άνεση στα μάτια, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την άνεση των ματιών και φιλτράροντας το μπλε φως. Εκτός αυτού, μια υψηλής ποιότητας πολύχρωμη θήκη προφύλαξης διασφαλίζει ότι το tablet σας θα είναι ασφαλές από σταγόνες. Το tablet διαθέτει συνδεσιμότητα 4G LTE, ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν μια τεράστια βιβλιοθήκη διαδικτυακού περιεχομένου.

Alcatel 1T 7 4G– Ένα tablet που χωράει στην τσέπη σας σε μικροσκοπική τιμή

Με μικρότερο bezel από ποτέ, το Alcatel 1T 7 μπορεί να κρατηθεί εύκολα με το ένα χέρι. Εξοπλισμένο με