Η Nikon παρουσιάζει το τηλέμετρο laser COOLSHOT 40i GII για παίκτες του γκολφ, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση του COOLSHOT 40i.

Το COOLSHOT 40i GII δίνει στους παίκτες του γκολφ το προβάδισμα, παρέχοντας μεγαλύτερο εύρος μέτρησης, 7,5-1.460 m, για να διευκολύνει τη μέτρηση της απόστασης έως το σημαιάκι. Η τεχνολογία LOCKED ON εξασφαλίζει ότι η μέτρηση αφορά πράγματι την απόσταση έως το σημαιάκι και όχι το φόντο.

Αυτό το τηλέμετρο laser έχει σχεδιαστεί για χρήση τόσο σε απλό παιχνίδι όσο και σε επίσημους αγώνες, καθώς το COOLSHOT 40i GII διαθέτει δύο λειτουργίες μέτρησης: Λειτουργία γκολφ (απόσταση με προσαρμογή κλίσης και πραγματική απόσταση) και λειτουργία πραγματικής απόστασης (μόνο πραγματική απόσταση). Η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται απλά, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν παίζετε σε ένα τουρνουά, οι διαιτητές μπορούν να δουν καθαρά ότι η λυχνία LED της ένδειξης πραγματικής απόστασης αναβοσβήνει, γεγονός που δείχνει ότι δεν χρησιμοποιείται η μέτρηση ανοδικής/καθοδικής κλίσης.

Για το απλό παιχνιδι, η μέτρηση της απόστασης με προσαρμογή κλίσης στη λειτουργία γκολφ συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης σε γήπεδα όπου χαρακτηριστικά με ανοδική και καθοδική κλίση δυσκολεύουν την εκτίμηση της απόστασης. Η τεχνολογία HYPER READ παρέχει στιγμιαία μέτρηση της απόστασης σε περίπου 0,3 δευτερόλεπτα, ενώ το μικρό και ελαφρύ σώμα εξασφαλίζει άνετη χρήση για πολλές ώρες στο γήπεδο.

Το νέο COOLSHOT 40i GII είναι η ιδανική επιλογή για τους παίκτες του γκολφ που θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

*Όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το COOLSHOT σε έναν επίσημο αγώνα, ελέγξτε τους τοπικούς κανόνες εκ των προτέρων.