Η Acer ανακοίνωσε την ενίσχυση των Predator Orion gaming desktop με την τελευταία σειρά GPUNVIDIA® GeForce® RTX ™ 30. Ανακοίνωσε επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες για το Predator X25, ένα gaming monitor 360 Hz, που διαθέτει NVIDIA G-SYNC® και το νέο Reflex Latency Analyzer της NVIDIA.

Οι νέοι επεξεργαστές γραφικών της σειράς NVIDIA GeForce RTX 30, η 2η γενιά RTX, διαθέτουν νέους RTCores, Tensor Cores και πολυεπεξεργαστές streaming, προσφέροντας εκπληκτικά γραφικά, απίστευτα γρήγορο frame rate και επιτάχυνση AI σε games και δημιουργικές εφαρμογές. Με την αρχιτεκτονική NVIDIAAmpere, η οποία προσφέρει αύξηση της απόδοσης έως και 1,9 φορές ανά watt σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η σειρά RTX 30 ενισχύει αβίαστα τις εμπειρίες γραφικών σε οποιαδήποτε ανάλυση, ακόμη και έως 8K. Τα GeForce RTX 3090, 3080 και 3070 αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο άλμα των GPUστην ιστορία της NVIDIA.

«Η Acer είναι ενθουσιασμένη που είναι μεταξύ των πρώτων που προσφέρει την τελευταία σειρά GPU NVIDIAGeForce RTX 30 σε desktop, με την gaming σειρά Predator Orion», δήλωσε ο Jeff Lee, General Manager,Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. «Για gamers που απαιτούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην απόδοση, τα Predator desktops με τις πιο πρόσφατες GPU θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοση.»

«Στα νέα Predator Orion gaming desktop, η GPU GeForce RTX 30 παρέχει στους gamers την απόλυτη απόδοση», δήλωσε Matt Wuebbling, vice president of global GeForce marketing at NVIDIA. «Οι τελευταίες GPU μας με την RTX αρχιτεκτονική Ampere 2ης γενιάς της NVIDIA, παρέχουν τα πιο ρεαλιστικά γραφικά, προηγμένες λειτουργίες AI και μαζί με την Acer προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες gaming

Η gaming desktop σειρά Predator Orion έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει από το πλήθος, κάτι που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κάθε εξάρτημα είναι ένα μεγαθήριο που διαθέτει έντονα χαρακτηριστικά, το μαύρο του πλαίσιο αναδεικνύεται με τον προσαρμόσιμο φωτισμό RGB, ενώ το πάνελ του διαθέτει έως και 16,7 εκατομμύρια χρώματα1.

Predator Orion 9000 – Κάνε τα πάντα τώρα

Σχεδιασμένο για hardcore gamers και mega tasking streamers, το Predator Orion 9000 διαθέτει τα τελευταία NVIDIA GeForce RTX 3090 GPUs1 και επεξεργαστή Intel® Core ™ i9-10980XE Extreme-Edition1, ώστε να ταιριάζει με AAA titles σε max settings. Αυτό το τεράστιο desktop είναι εξοπλισμένο με τρεις ανεμιστήρεςARGBinfused Predator FrostBlade, προκειμένου να συμβαδίζει με αυτά τα πρωτοποριακά εξαρτήματα. Διαθέτει εξίσου τολμηρή σχεδίαση, με έντονα χαρακτηριστικά και ένα EMIshielded γυάλινο πλαϊνό panel, που επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να δουν το εσωτερικό της συσκευής.

Predator Orion 5000 – Απρόσκοπτο gameplay

Το Predator Orion 5000 είναι ένα πανίσχυρο desktop για σοβαρούς gamers, που θέλουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα γραφικά στα αγαπημένα τους παιχνίδια, με δυνατότητα streaming. Το tower με φωτισμό RGB, φιλοξενεί τα πιο πρόσφατα GPU1 NVIDIA GeForce RTX 30901 και έναν overclockable επεξεργαστή1 Intel Corei9-10900K 10ης γενιάς, για αδιάκοπο gameplay με υψηλό frame rate, που είναι εντυπωσιακό για μια μεσαίου μεγέθους συσκευή. Αυτά τα δυνατά εσωτερικά χαρακτηριστικά υποστηρίζονται από στρατηγικά τοποθετημένους ανεμιστήρες εισαγωγής / εξαγωγής αέρα, CPU liquid cooler1, ένα καλυμμένο PSU (με αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης), KillerE3100G 2.5 Gbps Ethernet και μια easyswap υποδοχή SSD / HDD 2,5 “SSD / HDD 2,5 ιντσών.

Predator Orion 3000 – Μεγάλη απόδοση, μικρό αποτύπωμα

Το Predator Orion 3000 είναι ένα gaming desktop τοποθετημένο σε ένα tower 18 λίτρων, καθιστώντας το αρκετά μικρό για να χωρά σχεδόν παντού, ενώ ταυτόχρονα έχει την απαραίτητη απόδοση που απαιτεί το παιχνίδι. Αυτός ο γίγαντας του gaming διαθέτει GPU NVIDIA GeForce RTX 3070 και επεξεργαστή Intel® Core ™ i71 10ης γενιάς, που υποστηρίζονται από ένα ζεύγος ανεμιστήρων Predator FrostBlade ™ κατά παραγγελία, δίνοντας τη δυνατότητα για υψηλό frame rate και χαμηλές θερμοκρασίες. Όλα τα Oriondesktops φέρουν επίσης, την τεχνολογία PredatorSense ™, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται το σύστημά τους με ένα απλό κλικ και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στα eSports.

Predator X25 Monitor – 360 Hz G-Sync® gaming monitor

Αυτό το πανίσχυρο IPS1 gaming monitor 1920×1080 24,5 ιντσών διαθέτει έναν απίστευτο ρυθμό ανανέωσης 360 Hz, για εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και τις πιο ομαλές δυνατές κινούμενες εικόνες. Ο συγκεκριμένος ρυθμός μεταφράζεται σε game frames που εμφανίζονται μία φορά κάθε 2,8 ms, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε ανταγωνιστικούς σκοπευτές, όπου η ακρίβεια μετράει. Αυτή η ρευστότητα εξασφαλίζει υπέροχο gameplay στο Predator X25, ενώ η κάλυψη 99% του φάσματος sRGB σημαίνει ότι τα παιχνίδια φαίνονται επίσης απίστευτα. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC®, αυτή η πρωτοποριακή οθόνη έχει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να συμβαδίζει με τις τελευταίες GPU της NVIDIA.

Το NVIDIA Reflex Latency Analyzer είναι ένα επαναστατικό εργαλείο μέτρησης καθυστέρησης συστήματος ενσωματωμένο στις νέες gaming οθόνες Predator X25 360Hz NVIDIA GSYNC που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Η απόδοση του PC για ανταγωνιστικό gaming έχει άμεση σχέση με την απόκριση, πόσο γρήγορα δηλαδή ενημερώνεται η οθόνη σας μετά από τα κλικ ή τις κινήσεις του mouse. Το Reflex Latency Analyzerανιχνεύει κλικ που προέρχονται από το ποντίκι και στη συνέχεια μετρά το χρόνο που απαιτείται για την αλλαγή των pixels που προκύπτουν (δηλ. ένας πυροβολισμός) στην οθόνη. Αυτός ο τύπος μέτρησης ήταν σχεδόν αδύνατος για τους gamers παλαιότερα, καθώς θα έπρεπε να επενδύσουν πάνω από 5.800 € σε εξειδικευμένες κάμερες και εξοπλισμό υψηλής ταχύτητας. Το Reflex Latency Analyzer παρέχει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη και ακριβή κατανόηση της απόδοσης του mouse, του PC και της οθόνης. Τώρα με το ReflexLatency Analyzer, οι gamers μπορούν να ξεκινήσουν έναν αγώνα με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι το σύστημά τους λειτουργεί ακριβώς όπως θα έπρεπε.