Δύο νέα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με την υπογραφή υπεροχής της Huawei καταφθάνουν στην ελληνική αγορά.

Το ολοκαίνουργιο smartphone P Smart S και το εντυπωσιακών αποδόσεων τάμπλετ MatePad είναι από σήμερα διαθέσιμα για προπαραγγελία, συνοδεία καταπληκτικών δώρων! Αποκτήστε τα τώρα σε ασυναγώνιστες τιμές και εκμεταλλευτείτε τη μοναδική αυτή προσφορά!  

Συγκεκριμένα, από 1 μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei P Smart S, θα λάβετε ως δώρο και το fitness-tracking smartwatch Huawei Watch GT, για να έχετε πάντα εικόνα της φυσικής σας κατάστασης και να καταγράφετε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ με κάθε προπαραγγελία Huawei MatePad θα αποκτήσετε αυτόματατα και τα wireless noise-canceling ακουστικά της Huawei Freebuds 3i για αναπαραγωγή μουσικής με κρυστάλλινο ήχο και κλήσεις διαρκείας χωρίς θορύβους και παρεμβολές.

Huawei P Smart S: 48MP AI τριπλή κάμερα, 128GB αποθηκευτική ισχύς, 6.3’’ OLED οθόνη

Νέα άφιξη στη σειρά P Smart της Huawei, το Huawei P Smart S είναι ένα πανάλαφρο smartphone με λεπτεπίλεπτοσχεδιασμό. Διαθέτει οθόνη OLED Dewdrop 6,3 ιντσών, τριπλή κάμερα, χωρητικότητα 128GB, και πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να λειτουργεί ως πολυ-εργαλείο αλλά και ως “fun” gadget για χρήστες κάθε ηλικίας. Το σύστημα κάμερας είναι εξοπλισμένο με 16MP κάμερα selfie, κύρια κάμερα 48MP, ευρυγώνιο φακό 8MP και φακό 2MP με βάθος πεδίου, για εξαιρετικά αποτελέσματα με bokeh εφέ, ενώ διαθέτει λειτουργία Portrait Mode και αλγόριθμο AI Beauty Editing για εντυπωσιακά πορτρέτα, καθώς και Night Mode για εκπληκτικές νυχτερινές λήψεις.

Εμφανισιακά, αυτό που κάνει το P Smart S να ξεχωρίζει είναι η OLED Dewdrop οθόνη 6,3 ιντσών με υψηλή ανάλυση (2400×1080 @ 417ppi) που δίνει ζωή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια και αποδίδει κρυστάλλινη εικόνα. 

Φυσικά, το Huawei P smart S έρχεται με προεγκατεστημένο το AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το οποίο προσφέρει πλήθος διεθνών και τοπικών εφαρμογών, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήστη. 

Μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei P Smart S θα κάνετε αυτομάτως δικό σας ακόμη ένα hot gadget: το Huawei Watch GT, ένα κομψό και εύχρηστο smartwatch για καταγραφή δραστηριοτήτων, σχεδιασμό προπονήσεων και παρακολούθηση της υγείας και της φυσική κατάστασης.

Huawei MatePad: 2K FullView οθόνη, δυναμική απόδοση, εντυπωσιακή ισχύς ήχου

Με οθόνη FullView 10,4 ιντσών, έξυπνες λειτουργίες για την προστασία των ματιών, FollowCam, και ισχυρό επεξεργαστή Kirin 810, το νέο τάμπλετ της Huawei MatePad είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε μια εποχή που ο καταναλωτής αναζητά συσκευές υψηλών αποδόσεων για απαιτητική και μακράς διαρκείας χρήση εν κινήσει, το Huawei MatePad διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως μίνι τηλεόραση: μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών που μπορούν όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης να το μετατρέψουν σε ευέλικτο υπολογιστή,  σχολική αίθουσα ή home theater! 

Εμφανισιακά, το MatePad της Huawei ξεχωρίζει χάρη στην αναλογία συσκευής-οθόνης 85%, ενώ ζυγίζει μόλις 490γρ. αποτελώντας ιδανική λύση για χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Το νέο τάμπλετ της Huawei δεν είναι όμως μόνο κομψό και εύχρηστο αλλά και εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 810 για κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η λειτουργία του, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, προγραμματίζεται με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και διάρκεια μπαταρίας. 

Πέραν της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, το ολοκαίνουργιο MatePad της Huawei αποδίδει και αψεγάδιαστο ήχο, χάρη στα πανίσχυρα ηχεία του και την επαναστατική λειτουργία Histen 6.0 που αποδίδει τρισδιάστατο ήχο και ειδικά ηχητικά εφέ, για μέγιστη απόλαυση κατά τη διάρκεια μουσικής αναπαραγωγής, προβολής ταινιών, gaming κ.α.

Τέλος, το νέο MatePad ενδείκνυται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και multi-tasking, καθώς στη συσκευασία του συμπεριλαμβάνει πληκτρολόγιο και γραφίδα Huawei M-Pencil για να είναι ακόμη πιο εύχρηστο όταν προκύπτει η ανάγκη για συγγραφή κειμένου, σχέδιο ή ζωγραφική. Επιπλέον, η λειτουργία Multi-Window επιτρέπει να τρέχουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, το App Multiplier καθιστά δυνατό να ανοίγει η ίδια εφαρμογή σε δύο παράθυρα ενώ χάρη στο Multi-Screen Collaboration, το τάμπλετ μπορεί να συνδέεται με το Huawei smartphone του χρήστη και οι δύο συσκευές να χρησιμοποιούν την ίδια οθόνη, πράγμα που επιτρέπει τη γρήγορη ανταλλαγή αρχείων και άλλες δυνατότητες διάδρασης.

Μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei MatePad -και για να απογειώσετε την εμπειρία χρήσης- θα κάνετε αυτομάτως δικό σας ακόμη ένα hot gadget: τα απίθανα ασύρματα ακουστικά της Huawei Freebuds 3i, τα οποία αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο, διαθέτουν μπαταρία που διαρκεί για ώρες και εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί, έτσι ώστε να αποτελούν ιδανική λύση για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή.  

*Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

  • Τo Huawei P Smart S διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, MediaMarkt, Wind, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics, Expert Hellas) από 1 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το Huawei Watch GT.  

  • Το Huawei MatePad διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, MediaMarkt, Wind, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics, Expert Hellas) από 1 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως τωναποθεμάτων, με δώρο τα Huawei Freebuds 3i.