Η νούμερο 1 σειρά σε πωλήσεις Call of Duty επιστρέφει για όλους τους fan της στο κόσμο με το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Black Ops Cold War.

Ένα απευθείας sequel του αγαπημένου από όλους Black Ops, το οποίο λαμβάνει μέρος στις αρχές του 1980, το Black Ops Cold War, φέρνει τους παίκτες στα βαθιά νερά του Ψυχρού Πολέμου! Πέρα από το Campaign, το Black Ops Cold War θα φέρει ένα μεγάλο αριθμό όπλων και εξοπλισμό του Ψυχρού πολέμου στην επόμενη γενιά του Black Ops Multiplayer αλλά και μια νέα coop εμπειρία με το Zombiesmode.

Ανεπτυγμένο για την επόμενη γενιά κόνσολών από την Treyarch και την Raven Software, to Call of Duty: BlackOps Cold War αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στο Battle.net στις 13 Νοεμβρίου,με τις εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X να έρχονται παράλληλα με την κυκλοφορία τον κόνσολών.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κυκλοφορία του επόμενου Blockbuster τίτλου για το Call of Duty, ένα από τα πιο εικονικά franchises με πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες σε κονσόλες, PC και κινητά!” είπε ο Bobby Kotick,CEO της Activision Blizzard. “ Το Black Ops Cold War θα παραδώσει μια συναρπαστική εμπειρία που όχι μόνο θα θέσει τον πήχη για την επόμενη γενιά στα παιχνίδια δράσης αλλά θα κρατήσει και τους παίκτες μας συνδεδεμένους με τους φίλους τους.”

Και ο καλύτερος τρόπος για να αποκαλύψουμε στους παίκτες μας το Black Ops Cold War είναι μέσα από το Call of Duty: Warzone,” είπε ο Byron Beede, Executive Vice President και General Manager του Call of Duty της Activision.  “ Το Black Ops Cold War τα έχει όλα, συναρπαστικό Story Campaign, νέας γενιάς Multiplayer, μια ολοκαίνουργια εμπειρία Zombies και φυσικά ολοκαίνουργιο content στο Warzone.  Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που οι Development ομάδες της Treyarch και Raven φέρνουν την επόμενη μεγάλη εμπειρία Black Opsστην επερχόμενη γενιά κονσόλων.»

Είναι τιμή μας να δημιουργούμε μια ολοκαίνουργια ιστορία για τους παίκτες του Call of Duty: Black Ops” είπε ο Dan Vondrak, Sr. Creative Director, της Raven Software. “ Το Black Ops Cold War συνεχίζει ακριβώς μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, όπου οι παίκτες βρίσκονται μέσα σε μια περιπέτεια συνομωσίας και δράσης στο 1980. Πολεμώντας ανάμεσα σε αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Woods, Mason και Hudson, οι παίκτες μάχονται για να ανακαλύψουν την αλήθεια. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι αποφάσεις τον παικτών θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Περιμένουμε πως και πως τους φαν της σειράς να τα βιώσουν και οι ίδιοι.

Το Black Ops Cold War δεν είναι μόνο μια γιορτή της σειράς αλλά και ένα νέο ξεκίνημα για μια νέα γενιά παικτών,” είπε ο Mark Gordon, CoStudio Head, της Treyarch. “ Σαν developers το να φέρουμε αυτή την εμπειρία στην νέα γενιά κονσόλων είναι μια εξαιρετική εμπειρία.”

Σήμερα είναι μόνο η αρχή ,” συνέχισε ο CoStudio της Treyarch Head Dan Bunting. “ Η Treyarch θα παραδώσει μια συνδεδεμένη εμπειρία επόμενη γενιάς Multiplayer αλλά και Zombie – αλλά και σχέδια για την επέκταση τουCall of Duty: Warzone με νέες εμπειρίες για όλους. Έρχονται πολλά ακόμα πράγματα στο μέλλον!”

Το στυλ του Black Ops παραμένει και στο Call of Duty: Black Ops Cold War όπου υπάρχει ένας συνδυασμός της Pop κουλτούρας του 1980 μέσα σε μια ιστορία συνομωσίας όπου η απάτη και τα τεχνάσματα είναι κάτι φυσικό στο Single Player Campaign του παιχνιδιού.

Στο sequel αυτό οι παίκτες θα συναντήσουν ιστορικές φιγούρες αλλά και θα μάθουν σκληρές αλήθειες καθώς πολεμούν σε εικονικές τοποθεσίες όπως το Ανατολικό Βερολίνο, Τουρκία, Βιετνάμ, στην περίοδο της Σοβιετικής Ρωσίας αλλά και άλλες περιοχές. Σαν ελίτ πράκτορες, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να σταματήσουν ένα σχέδιο το οποίο ετοιμάζεται εδώ και μια δεκαετία καθώς ακολουθούν το μονοπάτι μιας σκοτεινής φιγούρας με το όνομα Περσέας, όπου η αποστολή του είναι να δημιουργήσει χάος στην παγκόσμια ισορροπία.

Ο τίτλος θα υποστηρίζει Crossplay στην υπάρχουσα αλλά και την επόμενη γενιά συστημάτων καθώς και CrossProgression σε όλα τα modes. Επίσης το Call of Duty: Black Ops Cold War θα προσφέρει και ένα Battle Passσύστημα αλλά και σταθερά δωρεάν περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του τίτλου, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται multiplayer χάρτες , modes & Zombies experiences μαζί με ένα δυναμικό πρόγραμμα με όλα τα community events που θα συμβούν μέσα στο παιχνίδι.

Συντονιστείτε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Twitch.tv/CallofDuty για την πολύ-αναμενόμενη παγκόσμια πρώτη ματιά για το Multiplayer gameplay του Black Ops Cold Wars. Επίσης το Black Ops Cold War θα υποστηρίξει αλλά και θα συνεχίσει να χτίζει την επιτυχημένη εμπειρία του freetoplay Call of Duty: WarzoneTM. Όπου θα υπάρχει sharedprogression με το Warzone, θα προσθέσει ολοκαίνουργια αντικείμενα που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο Black Ops Cold War και στο Warzone. Οι παίκτες του Warzone θα έχουν πλήρης πρόσβαση σε όλα τα πράγματα που είχαν αποκτήσει από το Call of Duty: Modern Warfare® όπως οι Operators αλλά και τα WeaponBlueprints.

To Call of Duty: Black Ops Cold War αναμένετε να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου παγκοσμίως γιαPlayStation 4, Xbox One, και PC στο Battle.net. Η εκδοχή για τις NextGen εκδόσεις θα έρθει παράλληλα με την κυκλοφορία τον κόνσολών.

Ξεκινώντας από σήμερα όσοι κάνουν preorder ή prepurchase συγκεκριμένες digital εκδόσεις του Call of Duty:Black Ops Cold War θα ξεκλειδώσουν απευθείας τις ψηφιακές ανταμοιβές τους οι οποίες θα είναι, ο OperatorFrank Woods από το Black Ops ο οποίος θα μπορεί να παιχτεί άμεσα στο Call of Duty: Warzone και Call of Duty:Modern Warfare, αλλά θα λάβουν και early access στο Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Open Beta. Οι ημερομηνίες για το Open Beta θα ανακοινωθούν σύντομα. Για παραπάνω πληροφορίες αλλά και τη λίστα με τις εκδόσεις είτε digital είτε retail επισκεφτείτε το (https://support.activision.com/blackopscoldwar/articles/callofdutyblackopscoldwareditionsfaq).

Το Call of Duty: Black Ops Cold War γίνεται published από την Activision, θυγατρική της Activision Blizzard(NASDAQ: ATVI), και αναπτύσσεται από τα πολυβραβευμένα στούντιο Treyarch και Raven Software. Το BlackOps Cold War για το PC θα είναι θα αναπτυχθεί από την Beenox, αποκλειστικά για την πλατφόρμα Battle.net, που εμπεριέχει τις Online υπηρεσίες της Blizzard Entertainment. Στην περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου υπήρξε βοήθεια από τα High Moon Studios, την Activision Shanghai και Sledgehammer Games. Για παραπάνω πληροφορίες μπείτε στο www.callofduty.com, www.youtube.com/callofduty και κάντε follow τις @Treyarch,@RavenSoftware and @CallofDuty στο Twitter, Instagram και Facebook.