Η Neurosoft, η οποία αποτελεί μια από τις δυναμικές εταιρείες παραγωγής εξειδικευμένου λογισμικού και είναι παράλληλα εισηγμένη στο ιταλικό χρηματιστήριο ΑΙΜ, σύναψε πρόσφατα μία δεσμευτική συμφωνία για την προώθηση της εξαγοράς του Βρετανικού ομίλου εταιριών Fasbet UK.


neurosoftO όμιλος Fasbet αναπτύσσει και εκμεταλλεύεται εμπορικά εξειδικευμένο λογισμικό για εφαρμογές διεκπεραίωσης συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων ενός ανταλλακτηρίου στοιχημάτων και μίας πλατφόρμας για υποστήριξη εναλλακτικών καναλιών πώλησης (online).


«Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Neurosoft αποκτά τεχνογνωσία και προσθέτει ένα σημαντικό προϊόν, πλήρως ενταγμένο στο υπάρχον λογισμικό της σύστημα διαχείρισης κινδύνου (BOLT) και στο σύστημα διαχείρισης συναλλαγών της (Tensor). Με την πλήρη ενσωμάτωση του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων, η Neurosoft θα είναι σε θέση να προσφέρει σε εταιρίες στοιχηματισμού παγκοσμίως μια ολοκληρωμένη οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τη Neurosoft στο επίκεντρο μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης αγοράς, η οποία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα €20 δις.» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Neurosoft Νίκος Βασιλονικολιδάκης.