Το must have προϊόν φέτος είναι αδιαμφισβήτητα το drone, είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Διαλέξτε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος από αυτά που ακολουθούν και δείτε τον κόσμο από ψηλά.

Yuneec Mantis Q

Το πτυσσόμενο drone Mantis Q της Yuneec εντυπωσιάζει με το μικρό του μέγεθος και τη δυνατότητα να αποκρίνεται στις φωνητικές σας εντολές. Ακόμα, μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα και χαμόγελα, ενώ το Gesture Control Mode επιτρέπει τον χειρισμό του μόνο με τα χέρια σας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε αυτά. Αλλο ένα ατού του είναι και οι hands-free λήψεις από απόσταση έως 4 μέτρων. Ολα αυτά σε ανάλυση 4K UHD, η οποία ενισχύεται από τη σταθερότητα που προσφέρει η βάση τριών αξόνων. Η εμβέλειά του είναι 800 μέτρα για ακόμα πιο εντυπωσιακές λήψεις και η ζωντανή μετάδοση της εικόνας προβάλλεται με αμελητέα καθυστέρηση κάτω των 200ms στο smartphone σας, που είναι συνδεδεμένο με το τηλεχειριστήριο.

| Ανάλυση: 4Κ (800×2700/16:9 ή 4160×3120/4:3) | Εμβέλεια: 1 χλμ. | Αυτονομία: 30 λεπτά |

dji Mavic Mini Fly More Combo

Το «μικρό αδερφάκι» του Mavic έχει βάρος 249 γρ. και ενσωματώνει κάμερα 12MP (1/2.3”) με φακό 24mm και διάφραγμα f/2.8, που με τη βοήθεια του σταθεροποιητή τριών αξόνων μπορεί να απαθανατίσει βίντεο με ανάλυση 2.7Κ στα 30fps ή Full HD στα 60fps. Η μπαταρία των 2.400mAh αφήνει το περιθώριο να ευχαριστηθεί ο χρήστης, αφού προσφέρει έως και 30 λεπτά πτήσης. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι συμβατό με iOS και Android, μέσω της εφαρμογής dji Fly. Διαθέτει GPS+GLONASS, με μέγιστη εμβέλεια τα 4 χιλιόμετρα και δυνατότητα για HD βίντεο. Το Combo περιλαμβάνει 3 έξτρα σετ με έλικες, 3 μπαταρίες, προστατευτικά, ένα σταθμό φόρτισης, ένα χειριστήριο, τα απαραίτητα καλώδια/εργαλεία και θήκη μεταφοράς. 

| Ανάλυση: QHD (2720×1530) | Εμβέλεια: 4 χλμ. | Αυτονομία: 30 λεπτά

Turbo-X Carbon

Αφήστε το Carbon να περιπλανηθεί ανέμελο, αφού έχει εμβέλεια 200 μέτρων και αυτό θα σας αποζημιώσει με βιντεοσκοπήσεις ανάλυσης 1080p με 25 καρέ το δευτερόλεπτο, όπου χάρη στον ενσωματωμένο σταθεροποιητή gimbal 2 αξόνων, το αποτέλεσμα θα είναι κρυστάλλινο. Η τοποθέτηση του smartphone σας στο τηλεχειριστήριο του drone θα σας επιτρέψει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο μέσα από την κάμερά του για δώδεκα λεπτά, που είναι και η αυτονομία του. Το σύστημα Auto Hover θα κρατήσει σταθερό το σημείο αιώρησης και η λειτουργία Follow Me, μέσω GPS θα το αναγκάσει να σας ακολουθεί όπου πηγαίνετε. Αν απομακρυνθεί, το κουμπί Return Home θα το επιστρέψει πίσω σε εσάς. 

| Ανάλυση: Full HD (1920×1080) | Εμβέλεια: 200 μ. | Αυτονομία: 12 λεπτά

Parrot Bebop 2

Το Parrot Bebop 2 προσφέρεται για πτήσεις τόσο εσωτερικού χώρου -λόγω του μικρού του μεγέθους- όσο και εξωτερικού, καθώς διαθέτει σταθερότητα σε μεγάλα ύψη, χάρη στην ταυτόχρονη χρήση 7 αισθητήρων και στο ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας τριών αξόνων. Σε περίπτωση πρόσκρουσης, οι έλικες απενεργοποιούνται αυτόματα και το δυνατό οπίσθιο LED φως σάς δείχνει την κατεύθυνσή του. Ακόμα, διαθέτει λειτουργία αυτόματης επιστροφής στο σημείο που απογειώθηκε. Μέσω της εφαρμογής Freeflight 3, που μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο smartphone ή στο tablet (το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως χειριστήριο) από το Google Play ή το App Store, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο Drone Academy και να μοιραστείτε τα βίντεο, τις φωτογραφίες, αλλά και στοιχεία από τις πτήσεις σας με άλλους πιλότους drone ανά τον κόσμο. Εχει εμβέλεια 300 μέτρων και η διάρκεια της συνεχόμενης πτήσης του μπορεί να φθάσει τα 25 λεπτά. 

| Ανάλυση: Full HD (1920×1080) | Εμβέλεια: 300 μ. | Αυτονομία: 25 λεπτά

Kaiser Baas Trail

Αναδιπλούμενο, ώστε να χωράει με ευκολία στην τσάντα σας, το drone της Kaiser Baas έχει την ικανότητα να πετάει με 30 χιλιόμετρα την ώρα και αυτονομία 12 λεπτών. Η εγγραφή των βίντεο έχει Full HD ανάλυση στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ η αποθήκευσή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί στην κάρτα microSD ή στην «έξυπνη» συσκευή σας (smartphone ή tablet), μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής Drone App για Android και iOS. Με τη λειτουργία Waypoint Mode και τη βοήθεια του ενσωμετωμένου GPS, μπορείτε να προσδιορίσετε με ακρίβεια τη διαδρομή του, και όταν η μπαταρία του εξαντλείται ή όταν πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί, αυτό επιστρέφει στη βάση του. Η εμβέλειά του είναι τα 100 μέτρα.

| Ανάλυση: Full HD (1920×1080) | Εμβέλεια: 100 μ. | Αυτονομία: 12 λεπτά

Xiaomi Mi Drone Mini

Το λιλιπούτειο και πανάλαφρο (88 γρ.) drone της Xiaomi απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανέμελη, εναέρια διασκέδαση. Μέσω υπέρυθρων σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλακείτε σε αερομαχίες με άλλους κατόχους Xiaomi Mi Drone Mini, ενώ θα σας εντυπωσιάσουν οι ελιγμοί και τα ακροβατικά που μπορεί να εκτελέσει πάνω από το κεφάλι σας. Το ενισχυμένο πλαίσιο προστασίας των ελίκων του αποτελεί ασπίδα προστασίας στις πτώσεις. Μία ώρα φόρτισης αρκεί για να γεμίσει την μπαταρία του και να σας προσφέρει δέκα λεπτά συνεχούς πτήσης. Ενσωματώνει WiFi, αλλά και bluetooth, προσφέροντας τη δυνατότητα του ελέγχου, μέσω smartphone. H απογείωση και η προσγείωση πραγματοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Headless Mode κλειδώνει την πορεία του drone προς τα εμπρός, ενώ η εσωτερική μνήμη 4GB εξασφαλίζει πως θα χωρέσει τα βίντεο και τις φωτογραφίες των πτήσεών σας.

| Ανάλυση: HD (1280x720p) | Εμβέλεια: 50 μ. | Αυτονομία: 10 λεπτά