Είστε δεινοί δύτες, τολμηροί ποδηλάτες ή λάτρεις των extreme sports και θέλετε μία κάμερα να είναι πάντα στο πλευρό σας και να καταγράφει όλες τις δραστηριότητές σας; Για εσάς, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τις actioncams.

Rollei 540 4K

Πρόκειται για μια value for money κάμερα, με minimal σχεδιασμό και ικανοποιητικού μεγέθους οθόνη 2 ιντσών. Το μενού της είναι εύχρηστο, χωρίς πολλά κουμπιά, που μπορεί να καθυστερήσουν την αποτύπωση της λήψης. Προσφέρει 4Κ ανάλυση με 30fps, ενώ μπορείτε να την ελέγχετε από απόσταση 10 μ. μέσω smartphone, αφού διαθέτει WiFi. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια αδιάβροχη θήκη (έως 40 μ.).

Turbo-X ACT-200

Μια προσιτή λύση είναι και η action cam ACT-200 της Turbo-X. Eχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K ανάλυσης στα 30fps ή 1080p στα 60fps. Μπορεί, επίσης, να τραβήξει φωτογραφίες στα 16MP, ενώ η ασύρματη WiFi λειτουργία της επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο από το smartphone σας. Με την αδιάβροχη θήκη της, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, θα μπορέσετε να φτάσετε μέχρι τα 30 μ. βάθους.

GoPro Hero7 Black

Η λειτουργία QuikStories της GoPro μεταφέρει αυτόματα τις λήψεις στο κινητό σας, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, με την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο, προσθέτοντας εντυπωσιακά εφέ για να τα ανεβάσετε στο Instagram σας. Τα 12ΜΡ σας επιτρέπουν να τραβήξετε ποιοτικές φωτογραφίες, ακόμα και 4K. Διαθέτει λειτουργίες 8x Slo-Mo, 1080p στα 240 καρέ, TimeWarp και Voice Control.

Kitvision Escape 4KW

Με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης του περιεχομένου μέσω smartphone, η προσιτή πρόταση της Kitvision απευθύνεται στους φίλους των social media. O ευρυγώνιος φακός της αποτυπώνει σε εύρος 170° και οι φωτογραφίες έχουν ανάλυση 12MP. H αυτονομία της μπαταρίας (1.050mAh) είναι αξιοπρόσεκτη και η αδιάβροχη θήκη της την κάνει… ατρόμητη σε έως και 40 μ. βάθος.   

Sencor 3CAM 4K04

Παρά τη χαμηλή τιμή, η 3CAM 4K04 μπορεί να απαθανατίσει 4Κ βίντεο στα 30fps και να αποτυπώσει καθαρές φωτογραφίες, με τον αισθητήρα CMOS Sony, τα 16MP και τον φακό 6 επιπέδων. Χάρη στην ευρυγώνια λήψη 170°, δεν θα μείνει εκτός πλάνου καμία δραστηριότητα. Συνδέστε τη με το κινητό μέσω WiFi και ελέγξτε τη απομακρυσμένα. Με την αδιάβροχη θήκη (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) αντέχει σε έως και 60 μ. βάθος.

GoXtreme Enduro

Ο ευρυγώνιος φακός Enduro καλύπτει από 45° έως 170° και προσφέρει πανοραμικές λήψεις, δίχως παραμορφώσεις. Η εφαρμογή SportLook, που διατίθεται για Android και iOS συσκευές, μετατρέπει το κινητό σας σε τηλεχειριστήριο, μέσω του οποίου έχετε πλήρη έλεγχο της κάμερας, αλλά και απευθείας προβολή της εικόνας της στην οθόνη του smartphone.