Οι παρακάτω προτάσεις έχουν έρθει για να απογειώσουν τη λειτουργικότητα του smartphone ή του tablet σας. Δοκιμάστε τις και δεν θα χάσετε.

iLuv Metal Forge Neck Air

Αναβαθμίστε την ποιότητα ακρόασης με τα bluetooth ακουστικά της iLuv, απολαμβάνοντας δυνατό, πλούσιο και κρυστάλλινο ήχο. Κομψά και ελαφριά, αγκαλιάζουν τον λαιμό και τοποθετούνται με σταθερότητα στα αφτιά σας. Είναι ανθεκτικά στο νερό και στον ιδρώτα, με πιστοποίηση IPX4. Ακόμα, διαθέτουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, έως και 6 ώρες συνεχούς χρήσης και έως 80 ώρες σε κατάσταση αναμονής.

iDeal of Sweden Fashion Monstera Jungle

Η θήκη αυτή για iPhone XR θυμίζει τους χαρακτηριστικούς τοίχους του Beverly Hills Hotel, τον μοντερνισμό του Palm Springs της δεκαετίας του ‘50 και την υγρή ζούγκλα του Μεξικού και της Κόστα Ρίκα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό και εύκαμπτο πλαστικό και επενδυμένη με μικροΐνες για να αποφεύγονται οι γρατσουνιές, η iDeal of Sweden προσαρμόζεται τέλεια στο τηλέφωνό σας, παρέχοντας προστασία και άψογη εμφάνιση.

Intenso ST13000

Τα powerbanks είναι πάντα απαραίτητα, ειδικά στις διακοπές μας! Η εν λόγω φορητή εφεδρική μπαταρία της Intenso έχει χωρητικότητα 13.000mAh, είναι κατάλληλη για κινητά τηλέφωνα, tablets και άλλες συσκευές που απαιτούν 5V DC πηγή τροφοδοσίας USB. Διαθέτει 2 θύρες USB και πρόγραμμα προστασίας που αποτρέπει την υπερφόρτιση, την απώλεια ενέργειας και το βραχυκύκλωμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα powerbank;

SanDisk Ultra 200GB

Το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας μνήμης της SanDisk είναι λίγο… αλμυρό, αλλά δικαιολογείται αν αναλογιστεί κανείς πως έχει δοκιμαστεί 72 ώρες σε νερό βάθους ενός μέτρου, αντέχει στις πτώσεις, τo κρύο και τις ζέστες (-25ºC έως 85ºC) και είναι ταχύτατη (90MB/s). Αν δεν σας έπεισαν τα παραπάνω, τα 200GB χώρου αποθήκευσης ίσως σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Turbo-X Cube Plus

Με μοντέρνα σχεδίαση, το ηχείο ισχύος 10W του Πλαισίου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική παντού. Συνδέεται με smartphone ή tablet μέσω bluetooth, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις υποδοχές USB και microSD, ώστε να συνδέσετε και να αναπαράγετε μουσική από άλλα αποθηκευτικά μέσα. Είναι αδιάβροχο σε σταγόνες νερού και διαθέτει λειτουργία True Wireless Stereo, επιτρέποντας να συνδεθεί ασύρματα με δύο όμοια ηχεία για στερεοφωνικό ήχο.

Speck GrapTab Checkered Illusion

Με μια απλή τοποθέτηση του GrapTab της Speck στο πίσω μέρος της συσκευής (δεν επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση), θα έχετε τη σταθερότητα που χρειάζεται το κινητό σας, ενώ εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση στήριξης, απελευθερώνοντας έτσι τα χέρια σας. Το pattern της σκακιέρας θα «τριπάρει» όσους το κοιτάνε με την ενδιαφέρουσα ψυχεδελική διάταξη των τετραγώνων του.

Crystal Audio SUW-1

Φορτίστε μέχρι και δύο συσκευές ταυτόχρονα με το μονόπριζο της Crystal Audio, χωρίς να δεσμεύετε τη θέση της πρίζας. Διαθέτει δύο θύρες USB και η συνολική του ισχύς είναι 2.4Α. Επιπλέον, διαθέτει ασφάλεια για τα παιδιά, προστατεύοντάς τα από τον κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας.

Speck Presidio Pro

Στην περίπτωση που είστε κάτοχος του Galaxy S20 Ultra, η θήκη Presidio Pro της Speck θα γίνει ισόβιος προστάτης του κινητού σας, καθώς διαθέτει εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Η αντιμικροβιακή της επίστρωση και το πολυκαρβονικό υλικό, από το οποίο είναι κατασκευασμένη, θα προστατεύσουν τη συσκευή σας. Ετσι, πτώσεις και γρατσουνιές δεν θα συγκαταλέγονται, πλέον, στα καθημερινά σας άγχη.

Turbo-X powerbank 30.000mAh

Με την τερατώδη χωρητικότητα των 30.000mAh, το powerbank του Πλαισίου θα φροντίσει να κάνει δύσκολη την κατανάλωση της μπαταρίας της συσκευής σας. Διαθέτει 2 θύρες USB των 2A, υποδοχή για micro USB, Type-C, αντιολισθητική επίστρωση, ώστε να μην γλιστράει από τα χέρια σας ή τις λείες επιφάνειες και LED ένδειξη, για να βλέπετε με μια ματιά την κατάστασή του.

Urbanista Sydney

Το μικρό και κομψό αυτό ηχειάκι, ισχύος 3W, έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ασύρματα μέσω bluetooth με το τηλέφωνο ή το tablet σας, ενώ διαθέτει πιστοποίηση IPX5, που το καθιστά ανθεκτικό απέναντι στο νερό, προκειμένου να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας αναπάντεχης βροχής. Η αυτονομία του φτάνει τις 5 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ενώ σε κατάσταση αναμονής μπορεί να

αγγίξει και τις 30 μέρες.

iLuv FitActive Jet 3

Η αδυναμία στα δύσκολα των bluetooth in-ear ακουστικών της iLuv φαίνεται από την πιστοποίηση IPX4, που τους επιτρέπει να βραχούν από τον ιδρώτα σας και να σας συνοδεύουν ανεπηρέαστα τις βροχερές μέρες στις αθλητικές σας εξορμήσεις. Οι δυνατοί οδηγοί 15mm προσφέρουν έντονο και καθαρό ήχο, με ενισχυμένες τις χαμηλές συχνότητες. Επιπλέον, διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό με το ειδικό άγκιστρο που κλειδώνει πίσω από κάθε αφτί.

Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold S Concrete

Το μικρό, κομψό και αδιάβροχο bluetooth ηχείο Rockbox Bold S θα μετατρέψει την καθημερινότητά σας σε μιούζικαλ. Με το ειδικό λουράκι που διαθέτει, μπορείτε να το φέρετε πάντοτε μαζί σας, περασμένο ακόμα και στη θηλιά του τζιν σας. Παρά το μικρό του μέγεθος, μπορεί να λειτουργεί ακατάπαυστα έως 12 ώρες με μία φόρτιση και έχει τη δυνατότητα και ενσύρματης σύνδεσης μέσω jack 3,5 χιλ. για χρήση χωρίς περιορισμούς. Τέλος, είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές.

Intenso PD10000

Εφόσον η πολύωρη χρήση της συσκευής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας, είναι επόμενο να ξεμένετε από μπαταρία, όσο μεγάλης χωρητικότητας και αν είναι. Το powerbank της Intenso φροντίζει τις ενεργειακές ελλείψεις του κινητού ή οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να φορτιστεί, μέσω Type-C και micro USB θύρας. Εχει ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας και η χωρητικότητά του είναι τα 10.000mAh.

SanDisk Ultra Dual Drive M3.0

Μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα τα αρχεία του κινητού σας στον υπολογιστή με το Ultra Dual Drive M3.0 της SanDisk. Από τη μία πλευρά διαθέτει σύνδεση micro USB και από την άλλη σύνδεση USB 3.0, με αποτέλεσμα με μία κίνηση να επιτευχθεί η μεταφορά. Είναι συμβατό με Android OTG (On The Go) συσκευές και δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση, εφόσον η συσκευή το υποστηρίζει.

SanDisk Ultra 128GB

Η microSDXC κάρτα μνήμης αγγίζει ταχύτητες έως 95MB/sec και συνοδεύεται με τις ενδείξεις Class 10 και Α1, που σημαίνει πως, πέρα από 128GB επιπλέον χώρου στη συσκευή, θα αποκτήσετε γρηγορότερη απόδοση στις εφαρμογές και ταχύτερη λήψη αρχείων. Με την εφαρμογή SanDisk Memory Zone, μεταφέρετε εύκολα αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και στο cloud, ώστε η συσκευή να λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται SD adapter και διαθέτει δεκαετή εγγύηση.

Turbo-X Panther

Με 6 ώρες αυτονομία και απαλλαγμένο από περιττά καλώδια για τη σύνδεσή του με τη συσκευή σας, είτε αυτή είναι το κινητό σας είτε ένα mp3 player, το ηχείο του Πλαισίου θα σας προσφέρει πλούσιο ήxο, με απόδοση 6W χωρίς παραμορφώσεις. Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και την κομψή του σχεδίαση έρχεται να συμπληρώσει η υφασμάτινη επένδυση και τα εργονομικά πλήκτρα αφής που διαχειρίζονται άψογα τόσο τη μουσική όσο και τις κλήσεις σας.

iLuv Aud Mini

Μία «εξωστρεφής» λύση για να απολαμβάνετε τη μουσική, τα βίντεο και τα παιχνίδια σας από το smartphone ή το tablet σας είναι το λιλιπούτειο ηχείο της iLuv. Αρκετά μικρό, ώστε να χωράει στο χέρι σας και με εμβέλεια 10 μέτρων από την πηγή, θα γίνει σίγουρα ο πιο πιστός μουσικός σας σύντροφος.

Sentio Curved Glass

Aπόλυτη προστασία για τα Samsung Galaxy A71 προσφέρει το προστατευτικό τζάμι της Sentio. Ακολουθεί την καμπυλότητα του κινητού που το αγκαλιάζει, προσφέροντας τέλεια εφαρμογή. Είναι δύο φορές πιο σκληρό από μία ζελατίνη και λεπτό σε πάχος, με τεχνολογία anti-shatter για την αποφυγή του θρυμματισμού του. Ετσι, οι φθορές από την καθημερινή χρήση, οι γρατσουνιές, η σκόνη,  οι δαχτυλιές δεν θα επηρεάζουν τη συσκευή σας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και καθαριστικό πανάκι.

Intenso WP10000

Παρέχει τη δυνατότητα ενσύρματης φόρτισης δύο συσκευών ταυτόχρονα, μέσω των δύο USB που διαθέτει, αλλά και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 5W, μέσω του προτύπου Qi με την τοποθέτηση του smartphone σας στην αντιολισθητική βάση του φορτιστή. Η χωρητικότητά του είναι 10.000mAh και φέρει ένδειξη τεσσάρων led, ώστε να ξέρετε με μία ματιά πόση ενέργεια του απομένει.

Plantronics BackBeat Fit 350

Αν αγαπάτε τη γυμναστική και τη μουσική, τότε τα BackBeat Fit 350 είναι ιδανικά για εσάς. Με το ειδικό κλιπ που «αγκαλιάζει» το αφτί, παραμένουν σταθερά ακόμα και στους έντονους ρυθμούς κίνησης ή χορού. Ο δυνατός και πλούσιος ήχος οφείλεται στους οδηγούς 6 χιλ., ενώ οι ήχοι του περιβάλλοντος απομονώνονται. Το καλώδιο τοποθετείται στο πίσω μέρος του λαιμού και αντανακλά στο φως, ώστε να διασφαλίζεται η ορατότητά σας το βράδυ. Τέλος, είναι ανθεκτικό απέναντι στον ιδρώτα και στις σταγόνες νερού.

Sentio UV sterilizer

Απαλλάξτε το smartphone και άλλα αντικείμενα, όπως ρολόγια ή κλειδιά, από παθογόνους μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς με τη βοήθεια της υπεριώδους ακτινοβολίας (253,7nm), με τον αποστειρωτή UV της Sentio. Η συσκευή χωράει smartphones με οθόνη έως 7 ιντσών. Ενώ αποστειρώνετε το smartphone, μπορείτε να το φορτίζετε ενσύρματα ή ασύρματα, ενώ με τη λειτουργία αρωματοθεραπείας χρησιμοποιείτε ένα αιθέριο έλαιο για να δώσετε μοναδικό άρωμα στο τηλέφωνό σας.

Speck Presidio Clear – Gold Glitter
Προστατέψτε με στιλ το πολύτιμο iPhone 11 Pro Max σας με τη θήκη της Speck για μία ζωή κυριολεκτικά, καθώς συνοδεύεται από ισόβια εγγύηση. Η διπλή επίστρωσή της από πολυκαρβονικό υλικό προσφέρει ισχυρή προστασία από χτυπήματα, φθορές και γρατσουνιές. Η τεχνολογία «Impactium Clear», με βάση την οποία έχει κατασκευαστεί, απορροφά τους κραδασμούς από την πρόσκρουση σε πτώσεις έως 4 μέτρα.