Ακόμα και αν τα smartphones παίρνουν πάντοτε τη δόξα και τραβούν τα βλέμματα όλων, η αγορά ενός dect είναι απαραίτητη για το σπίτι ή το εξοχικό σας. 

Gigaset C530 

Με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 1.8″, το ασύρματο τηλέφωνο C530 της Gigaset προσφέρει κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής. Ο χρόνος ομιλίας επαρκεί για 14 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής φτάνει έως τις 300 ώρες. Στη λίστα κλήσεων αποθηκεύονται 20 καταχωρήσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως 200 επαφών τηλεφωνικού καταλόγου. Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειάς του καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, η ακτινοβολία του σήματος μεταβάλλεται αυτόματα, ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού με τη βάση. Τέλος, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ECO+, η ακτινοβολία μηδενίζεται, όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής. 

AVM FRITZ!Fon C4 

To FRITZ!Fon C4 προσφέρει συναρπαστικές δυνατότητες: τηλεφωνικές κλήσεις σε ποιότητα HD για εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολυάριθμες εφαρμογές πολυμέσων, υπηρεσίες internet και διαχείριση μουσικής και «έξυπνου» σπιτιού, ώστε η καθημερινή χρήση να είναι μια απολαυστική εμπειρία, με βάρος μόλις 115 γρ. Το εργονομικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με κουμπί μηνύματος και η έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης το κάνουν εύκολο στη χρήση. Τέλος, για να βεβαιωθείτε ότι οι συνομιλίες παραμένουν εμπιστευτικές, το FRITZ!Fon C4 προστατεύει τις κλήσεις σας με κρυπτογράφηση φωνής, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα. 

Turbo-X PL 330

Εξοπλισμένο με μεγάλη, φωτιζόμενη, LCD οθόνη, μεγάλα πλήκτρα και ελληνικό μενού, το Turbo-X PL 330 διαθέτει μεγάλη εμβέλεια, διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 7 ώρες ομιλίας, 100 ώρες αναμονής, διατήρηση ιστορικού των 5 τελευταίων κλήσεων, τηλεφωνικό κατάλογο 20 επαφών, ξυπνητήρι και 10 διαφορετικούς ήχους κλήσης. Η λειτουργία ECO προσφέρει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η ένδειξη είναι ενεργοποιημένη στην οθόνη, το σήμα εξόδου είναι μειωμένο, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Ετσι, απολαμβάνετε την ασύρματη λειτουργία του τηλεφώνου, έχοντας χαμηλή ακτινοβολία και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

VTech CS1050

Μια οικονομική λύση, που δεν στερείται χαρακτηριστικών, είναι το ασύρματο τηλέφωνο της VTech που διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 15 λεπτών, οθόνη 1.5″ πορτοκαλί φωτισμού, τεχνολογίας LCD και τηλεφωνικό κατάλογο 20 ονομάτων. Τα άλλα χαρακτηριστικά του CS1050 που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχει λίστα επανάκλησης 10 τελευταίων αριθμών, ανοιχτή συνομιλία, αναγνώριση κλήσης, λειτουργία ECO, λειτουργία φραγής κλήσεων με απόκρυψη αριθμού και τηλεφωνικούς ήχους κλήσης. Τέλος, ο χρόνος που μπορείτε να μιλήσετε συνεχόμενα είναι έως 7 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής του έως 100 ώρες.

Panasonic KX-TG6811GRA  

Eχετε βαρεθεί τα μαύρα και άχρωμα τηλέφωνα; Το ασύρματο KX-TG6811GRA της Panasonic ξεχωρίζει με την bronze εμφάνισή του. Διαθέτει δυνατότητα λειτουργίας σε διακοπή ρεύματος, τηλεφωνικό κατάλογο 120 ονομάτων, αναγνώριση κλήσεων, λειτουργία ECO με το πάτημα ενός πλήκτρου και λίστα έως και 50 αναπάντητων κλήσεων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα έως 6 ακουστικών, επανάκλησης των 10 τελευταίων αριθμών, νυχτερινής λειτουργίας και σύντομων γραπτών μηνυμάτων (SMS). Τέλος, το Panasonic KX-TG6811GRA διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και οθόνη 1.8″, Full Dot, 103×65 pixels. 

Motorola T311

To ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο της Motorola διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη, αναγνώριση κλήσης (ακόμα και σε κατάσταση αναμονής), μνήμη μηνυμάτων με ένδειξη και ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή, με χρόνο ψηφιακής εγγραφής έως και 12 λεπτά. Οικονομικό, όμορφο στην όψη και ευχάριστο στο κράτημα, έρχεται με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα ασύρματο τηλέφωνο, όπως ευδιάκριτη, μπλε, φωτιζόμενη, LCD οθόνη, εργονομικά πλήκτρα και μεγάλη εμβέλεια λειτουργίας. Ο τηλεφωνικός του κατάλογος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 επαφές και διαθέτει 10 μνήμες επανάκλησης αριθμού.