Φορητότητα ή απόδοση; Πληκτρολόγιο ή οθόνη αφής; Εργασία στο γραφείο ή παντού; Με λίγα λόγια, laptop ή tablet; Η απάντηση είναι και τα δύο και θα τη βρείτε στα παρακάτω προϊόντα, που σίγουρα δεν τους αρέσει να συμβιβάζονται!

Lenovo Yoga C740

Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε ένα premium tablet και ένα αξιόλογο laptop; Η Lenovo σάς απαλλάσσει από το δίλημμα με το ευέλικτο Yoga C740, καθώς η οθόνη του περιστρέφεται 360 μοίρες για να μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή ή σε ταμπλέτα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οταν μάλιστα η «2 σε 1» λειτουργικότητα παντρεύεται με πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως 10ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, τότε είναι δεδομένο πως το πολυδιάστατο Yoga C740 θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας για χρόνια.

Dell Inspiron 14 5482

Η οθόνη αφής του Inspiron 14 υποστηρίζει Full HD ανάλυση, προσφέροντας παράλληλα θέαση από ένα ευρύ φάσμα οπτικών γωνιών. Η αντοχή του σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες (-40° έως 65°C), αλλά και τα κουμπιά του, που έχουν δοκιμαστεί με 40.000 πατήματα στον ποιοτικό έλεγχο, εγγυώνται πως το laptop θα παρίσταται δίπλα σας στις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας για πολύ καιρό. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εμπειρία θέασης ταινιών. CinemaColor, CinemaStream και CinemaSound μεριμνούν για την εικόνα, τη σταθερότητα του streaming και τον ποιοτικό ήχο του περιεχομένου που επιλέγετε να παρακολουθήσετε.

Asus VivoBook Flip 14 

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο των 6,15mm της Full HD οθόνης nano-edge του VivoBook Flip επιτυγχάνει να χωρέσει μια 14άρα οθόνη σε σώμα 13 ιντσών, καταλαμβάνοντας το 82% της επιφάνειας της πρόσοψης. Η ευρεία γωνία θέασης εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εικόνα, από όποιο σημείο κι αν κάθεστε. Η ευαίσθητη, από πλευράς απόκρισης, οθόνη αφής έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες κινήσεις των δαχτύλων σας και με το Asus Pen (δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) έχετε τη δυνατότητα να αποτυπώσετε τη δημιουργικότητά σας απευθείας στην οθόνη. Ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος προσφέρει ασφάλεια αλλά και ευκολία στην πρόσβαση για τον κάτοχο και μπορεί να αναγνωρίσει το αποτύπωμα ακόμα και από βρεγμένα χέρια.

Lenovo Yoga 520

Η χαρακτηριστική ανθεκτική άρθρωση 360° των Yoga laptops της Lenovo επεκτείνει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τον φορητό υπολογιστή σας, παντρεύο-ντάς τον με την τεχνολογία αφής της οθόνης. Η εμπειρία της χρήσης του ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το Lenovo Active Pen, το οποίο μιμείται τη φυσική γραφή σε χαρτί, και με την εργαλειοθήκη του Windows Ink, που είναι τοποθετημένη απευθείας στο taskbar και θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία αποτύπωσης των σχεδίων ή των σημειώσεών σας. Τέλος, ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος διασφαλίζει τη χρήση μόνο από τον κάτοχό του.