H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του Redmi 9Α, ενός ακόμη νέου Smartphone της Xiaomi, στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Το Redmi 9A είναι ένα προσιτό και ταυτόχρονα ισχυρό Smartphone και αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς Redmi 9. Τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η μεγάλη αυτονομία, η οθόνη και η επεξεργαστική ισχύς, που το καθιστούν ιδανικό για gaming και εργασία.

Το νέο Smartphone διαθέτει Dot Drop οθόνη 6,53” HD και το πίσω μέρος της συσκευής έχει ανάγλυφη υφή που αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000mAh, ενώ ο επεξεργαστής MediaTek Helio G25 με οκταπύρηνη CPU παρέχει αξιόπιστη απόδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία παιχνιδιών HyperEngine. Η βασική κάμερα είναι 13MP με AI, AI Beautify και Kaleidoscope Effect, ενώ ξεκλειδώνει με το AI Face Unlock.

Το νέο Redmi 9A είναι άμεσα διαθέσιμο στους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi και υποστηρίζεται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies, όπως όλα τα προϊόντα της Xiaomi. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €119.