Η Cyberoam ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας καινούριας σειράς συσκευών με την ονομασία Accelerator Series. Με δυο νέα επαναστατικά προϊόντα, τα οποία είναι τα 50ia και 100ia, τα οποία διαχειρίζονται τεράστιο όγκο δεδομένων σε δίκτυα μικρομεσαίων εταιρειών.


cyberoamlogoΤο ντεμπούτο της νέας σειράς κάνουν οι συσκευές CR50ia και CR100ia, οι οποίες συνδυάζουν αδιάλειπτη ασφάλεια δικτύων με εκπληκτική απόδοση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι συσκευές προσφέρουν σχεδόν πέντε φορές μεγαλύτερο όγκο διαχείρισης σε επίπεδο firewall και δύο φορές τον όγκο διαχείρισης σε επίπεδο προστασίας παρείσφρησης (Intrusion Prevention System – IPS) σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα, παρέχοντας έτσι υψηλή ασφάλεια και υψηλό λόγο απόδοσης προς τιμή στις επιχειρήσεις.


Καθώς η κατανάλωση bandwidth αυξάνεται, προκειμένου να προσαρμοστεί στην αυξανόμενη χρήση εργαλείων του Web, όπως τα SaaS, Web 2.0, IMs κ.ά. οι εταιρίες και οι οργανισμοί αναπόφευκτα είναι εκτεθειμένοι σε σοβαρές απειλές. Τα Cyberoam 50ia & 100ia διαθέτουν έξι ports 10/100/1000 Gigabit Ethernet και είναι σε θέση να αποδίδουν εκπληκτικά τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα εταιρικά δίκτυα, ενσωματώνοντας υψηλότερα επίπεδα δικτυακής ασφάλειας, και επιμερισμού. Οι συσκευές παρέχουν εκτενή προστασία μέσω της ολοκλήρωσης σημαντικών λειτουργιών ασφάλειας και υπηρεσιών όπως firewall, VPN, IPS, Antivirus, Antispam, Antispyware, Web filtering, Bandwidth Management, Multiple Link Management και On-Appliance Reporting.


Μια άλλη κατηγορία απειλών που παρουσιάζει αύξηση τον τελευταίο καιρό είναι αυτή των απειλών «εκ των έσω». Έτσι, οι μικρές και μεγάλες εταιρείες θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχουν τη δραστηριότητα των χρηστών του δικτύου τους. Η σειρά Accelerator της Cyberoam, με την απόδοση της τάξεως gigabit που διαθέτει, παρέχει αυτή τη δυνατότητα διασφαλίζοντας απόλυτη προστασία ενάντια σε εξωτερικές όσο και εσωτερικές επιθέσεις σε επίπεδο χρήστη. Έτσι, οι διαχειριστές του δικτύου είναι σε θέση να διατηρούν την υψηλή απόδοση του δικτύου, ενώ αυτό διαθέτει ταυτόχρονα την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια.


Η identity-based συσκευή της Cyberoam είναι η μοναδική στο είδος της, η οποία επιτρέπει σε κάθε εταιρεία να μπορεί να έχει γνώση του ποιος κάνει τι στο δίκτυό της. Η εταιρεία έχει παρουσία σε 55 χώρες και είναι πιστοποιημένη από τις ICSA, CheckMark και VPNC. Επίσης, έχει λάβει την ανώτατη βαθμολογία του SC Magazine για τέσσερις συνεχόμενες φορές για τις βραβευμένες UTM συσκευές της.