Γνωρίζοντας ότι τα αθλητικά γεγονότα κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των καταναλωτών, η LG Electronics (LG) δημιουργεί τηλεοράσεις με στόχο να τους χαρίσει την απόλυτη αγωνιστική εμπειρία σαν να βρίσκονται εντός γηπέδου.

Η τεχνολογία OLED της εταιρείας έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα των τηλεοράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα αυτοφωτιζόμενα pixels, η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει μοναδική ανάλυση και ποιότητα εικόνας, τέλειο μαύρο, ελκυστικά χρώματα και εκπληκτικό λόγο αντίθεσης. Χάρη στο απόλυτο μαύρο, όλα τα υπόλοιπα χρώματα φαίνονται πολύ πιο «δυνατά» και έχουν περισσότερη ζωντάνια, παρουσιάζοντας άπειρες παραλλαγές φωτισμού.

Αντίστοιχα, η επαναστατική τεχνολογία εικόνας και ήχου που διαθέτει η κατηγορία των LG NanoCell τηλεοράσεωνη οποία χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που ενισχύουν την καθαρότητα του φάσματος RGB– αποδίδει ρεαλιστικά και πιο πλούσια χρώματα, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης.

Ωστόσο, η εποχή που χρησιμοποιούσαμε την τηλεόραση μόνο για να βλέπουμε σειρές, ταινίες και αθλητικά έχει πια περάσει. Πλέον, οι μεγάλες οθόνες είναι απαραίτητες και για τους λάτρεις του gaming, αφού οι OLED και NanoCell τηλεοράσεις της LG προσφέρουν χαμηλότερη καθυστέρηση εισόδου, υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης, ταχύτερους χρόνους απόκρισης αλλά και μεγάλες ίντσες.

Eκτός από τα αθλητικά γεγονότα, ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται από τους καταναλωτές σχετικά με το gaming. Με σύμμαχο την LG, κάθε gamer –ερασιτέχνης ή επαγγελματίας- μπορεί να βρει τη δική του ιδανική OLED ή NanoCell τηλεόραση μεγάλων ιντσών ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά μοντέλα της LG. Εκτός από το βάθος και τον ρεαλισμό των χρωμάτων, προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες 4K, ενώ για να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα της Nvidia, αξίζει να σημειωθεί ότι οι LG OLED TVs υποβλήθηκαν σε εκατοντάδες αυστηρές δοκιμές.

Ο έξυπνος επεξεργαστής α9, έρχεται να προστεθεί στα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Επιπλέον, οι τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα να αντιστοιχήσουν τις αλλαγές στο ρυθμό των καρέ που προβάλλονται κατά τη διάρκεια βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο επιτυγχάνεται χάρη στην υποστήριξη για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και τη λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM).

Τέλος, η LG διαθέτει και τη σειρά gaming monitors UltraGear, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας άριστη ευκρίνεια εικόνας και ζωντανά χρώματα ενώ υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel. Ενσωματώνοντας μοναδικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες, το παιχνίδι αναβαθμίζεται και οι παίκτες απολαμβάνουν μια καθηλωτική gaming εμπειρία.