Η DLink, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες του «smart home» και δικτύωσης, ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη της στη σειρά WiFi Covr τεχνολογίας Mesh, το ολοκληρωμένο WiFi σύστημα AC1200 DualBand για την κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού (COVR-1102).

Το πρώτο σύστημα με WiFi πιστοποίηση EasyMesh της DLink, προσφέρει WiFi συνδεσιμότητα χωρίς διακοπές σε όλο το σπίτι, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία επέκτασης της κάλυψης, προσθέτοντας απλώς άλλη μία πιστοποιημένη συσκευή EasyMesh™. Το COVR-1102 υποστηρίζει το τελευταίο πρότυπο ασφάλειας WiFi WPA3, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη προστασία των κωδικών πρόσβασης και ευκολότερη και ασφαλέστερη εγκατάσταση των έξυπνων οικιακών συσκευών IoT στο οικιακό δίκτυο WiFi.

Ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οικιακού δικτύου, το COVR-1102 διαθέτει δύο πομπούς Covr που παρέχουν αδιάκοπη κάλυψη WiFi σε χώρο έως και 325 τετραγωνικών μέτρων για ένα μεγάλο αριθμό συσκευών. Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος Mesh WiFi της DLink, που υποστιρίζει δύο μπάντες και προσφέρει κάλυψη WiFi με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1.200 Mbps, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές, να κάνουν stream HD βίντεο ταυτόχρονα, από πολλές συσκευές ή/και να απολάυσουν παιχνίδια σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκονται.

Διαθέτοντας τεχνολογία πολλαπλών χρηστών MIMO (MUMIMO), το COVR-1102 μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα ταυτόχρονα από διαφορετικές συσκευές με στόχο την αύξηση της ταχύτητας και της απόδοσης. Μέσω της έξυπνης λειτουργίας του Smart Roaming, το COVR-1102 σαρώνει συνεχώς το χώρο για να δώσει το πιο αξιόπιστο σήμα WiFi σε κάθε συσκευή, συνδέοντάς τες χωρίς διακοπές ή πτώση της ταχύτητας μεταφοράς των δεδομένων.

Το COVR-1102 υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω του Amazon Alexa και του Google Assistant, παρέχοντας στους χρήστες “handsfree” έλεγχο του σπιτιού τους. Η ρύθμιση και εγκατάσταση της συσκευής είναι εύκολη και γρήγορη μέσω της δωρεάν εφαρμογής της DLink, διαθέσιμη για συσκευές συμβατές με Android ή iOS.

Αν οι ανάγκες διασύνδεσης του χώρου υπερβαίνουν τα 325 τ.μ., το AC1200 Dual Band ολοκληρωμένο σύστημα Wi-Fi τεχνολογίας Mesh είναι επίσης διαθέσιμο ως πακέτο των τριών πομπών (COVR-1103), παρέχοντας τη δυνατότητα κάλυψης έως και 464 τετραγωνικών μέτρων.

Διαθεσιμότητα και τιμή

To ολοκληρωμένω Mesh WiFi AC1200 Dual Band σύστημα της DLink με δύο πομπούς (COVR-1102) διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής 102,99€ ενώ το σύστημα με τους 3 πομπούς (COVR-1103) διατίθεται με προτεινέμενη τιμή λιανικής 155,99€.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.dlink.com