Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Life Unstoppable», μιας συναρπαστικής εικονικής εμπειρίας, κατά την οποία θα αποκαλυφθούν οι τελευταίες καινοτομίες της Samsung για συσκευές κινητών τηλεφώνων, wearables, τηλεοράσεων, ήχου και οικιακής χρήσης.

Η εταιρεία θα ξεναγήσει τους επισκέπτες σε ένα διαδραστικό εικονικό κόσμο, όπου θα προβάλλει νέα προϊόντα και θα παρουσιάσει πώς η σειρά του 2020 προσφέρει ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο σύγχρονο, ψηφιακά συνδεδεμένο τρόπο ζωής.

Το «Life Unstoppable» είναι ένα εικονικό, δυναμικό ταξίδι, διάρκειας 45 λεπτών, στη νεότερη, πρωτοποριακή τεχνολογία της Samsung. Παρουσιαστές και εκλεκτοί καλεσμένοι θα δείξουν πως οι ανθρωποκεντρικές καινοτομίες της Samsung πρόσφεραν πάντα τη δυνατότητα στους ανθρώπους να σχεδιάζουν συνδεδεμένες, απρόσκοπτες εμπειρίες ώστε να ζουν μία «ζωή που δεν σταματά».

Η Samsung, για ακόμη μια φορά, διευρύνει τα όρια των επιτευγμάτων της τεχνολογίας. Ο διαδραστικός κόσμος του «Life Unstoppable» θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν πολυάριθμα νέα προϊόντα κινητής, τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές, από την άνεση του σπιτιού τους. Οι τελευταίες καινοτομίες στο ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών της Samsung θα προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών: περισσότερη οικιακή ψυχαγωγία και συνδεδεμένες εμπειρίες gaming, αποτελεσματικότερες έξυπνες ψηφιακές συσκευές αλλά και ενίσχυση της δημιουργικότητας για επαγγελματικούς και προσωπικούς σκοπούς, εντός κι εκτός σπιτιού. 

Η φετινή ψηφιακή εμπειρία αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που υιοθέτησε η Samsung για να προσαρμοστεί στις πρόσφατες διεθνείς αλλαγές σε ότι αφορά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα εργασιακά περιβάλλοντα και τις προσωπικές επαφές.

Ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer στη Samsung Europe δήλωσε: «Στη Samsung, συνεχίζουμε να προσφέρουμε επαναστατικές καινοτομίες στους πελάτες μας και στην κοινωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο παρουσίασης της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων, wearables, τηλεοράσεων, οικιακών συσκευών κ.α., σε ένα ταξίδι που θα δείξει πώς η συνδεδεμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία τροφοδοτεί μία «ζωή που δεν σταματά».

Το «Life Unstoppable» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 11.00πμ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr.