Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions βραβεύθηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2020, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Η LG ξεχώρισε, ανάμεσα σε μεγάλες και σημαντικές επιχειρήσεις της χώρας, για την ενισχυμένη ανάπτυξη, τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος καθώς και την εντυπωσιακή εξωστρέφεια σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Ο θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Η βράβευσή μας για ακόμη μια χρονιά αποτυπώνει την καθημερινή κοινή μας προσπάθεια να διατηρήσουμε την ηγετική θέση στον κλάδο και να βρισκόμαστε στο πλευρό του επαγγελματία και του καταναλωτή μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».