Οι ιδιαίτερες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού και οι αστάθμητοι παράγοντες που έχει εισάγει η κρίση του COVID-19 δεν φαίνονται να αγγίζουν την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, τις καλοκαιρινές ασυναγώνιστες προσφορές σε πλήθος Huawei προϊόντων.

Η οικογένεια προϊόντων της Huawei διευρύνεται συνεχώς και καλύπτει ολοένα και περισσότερους κλάδους της τεχνολογίας. Η εταιρεία που συστήθηκε στους καταναλωτές με τα εξαιρετικά της smartphones, συνέχισε να καταθέτει αλλεπάλληλες καινοτομίες σε χώρους όπως τα αξεσουάρ, τα tablets και πρόσφατα και τα laptops. Το οικοσύστημα της Huawei, μάλιστα, έχει δημιουργήσει εύκολους δίαυλους επικοινωνίας, ώστε η μεταφορά δεδομένων, ρυθμίσεων και προτιμήσεων από συσκευή σε συσκευή να γίνεται με απόλυτη φυσικότητα, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου (όσοι δεν έχετε βιώσει τις ευκολίες της λειτουργίας Huawei Share σάς προκαλούμε να το ψάξετε!). Η ποιότητα κατασκευής και η τεχνολογική υπεροχή, όμως, δεν αρκούν για να αποκτήσουμε ένα gadget, ένα smartphone, ένα tablet ή ένα laptop, χρειάζονται και οι δελεαστικές τιμές! Εδώ έρχεται δυναμικά το ελληνικό retail για να καταθέσει και αυτό το καλοκαίρι τις ασυναγώνιστες Huawei προσφορές που θα φέρουν πιο κοντά μας τα προϊόντα που έχουμε βάλει στο… στόχαστρο εδώ και καιρό.

Huawei Summer Offers: Ζεστό καλοκαίρι, καυτές προσφορές

Το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei υποδέχεται τους καταναλωτές με πλήθος ακαταμάχητων εκπτώσεων στις τιμές. Σε όλα τα νέα smartphones που ενσωματώνουν το κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το AppGallery, o ΦΠΑ είναι δώρο, ενώ προνόμια της τάξεως των 300€ σάς περιμένουν να τα αξιοποιήσετε, εντός του καταστήματος (αναφερόμαστε στα smartphones Huawei P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P). Συγκεκριμένα, τα προνόμια έρχονται σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza. Περιλαμβάνουν προσφορές, όπως δωρεάν καφές για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood, μετακινήσεις με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger, πάρκινγκ με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround, έκπτωση σε 3 παραγγελίες ειδών supermarket μέσω της εφαρμογής e-Fresh και 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza. Επιπρόσθετα, θα λάβετε δωρεάν για 6 μήνες συνδρομή στην εφαρμογή HUAWEI Music και δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.

Huawei Summer Service: Ευκαιρίες και στις επισκευές!

Huawei P40 Pro

Αν η συσκευή σας δεν βρίσκεται στη βέλτιστη κατάσταση προκειμένου να σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας διακοπές ή αν μόλις επιστρέψατε από αυτές με… απώλειες όσον αφορά στην «υγεία» του smartphone σας, μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε τις Huawei προσφορές και στα συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα, έως τις 31 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, υπάρχει έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή/και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα. Η έκπτωση ισχύει και για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up & Return. Παράλληλα, έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης), θα προετοιμάσουν τη συσκευή σας για τις κακουχίες των θερινών σας εξορμήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά κομψά σχέδια για να χαρίσετε νέα εμφάνιση στη συσκευή σας. Τέλος, κάθε Παρασκευή σάς περιμένει και ένα δώρο- έκπληξη! Οι πελάτες λιανικής που θα επισκεφτούν τα επισκευαστικά κέντρα της Huawei οποιαδήποτε Παρασκευή έως 31 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα δώρο-έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα

  • Athens HUAWEI Customer Service Center Athens
  • Athens TS Solutions
  • Patra Bakogiannis & SIA
  • Agrinio Bakogiannis & SIA

Ποια μοντέλα θα βρείτε σε προσφορά;


Smartphones alert!