H εταιρεία Πλαίσιο απέσπασε δύο βραβεία για την Εταιρική Υπευθυνότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης. Συγκεκριμένα, έχοντας προηγουμένως υποβληθεί σε αξιολόγηση βάσει διεθνών προτύπων, απέσπασε τη Silver διάκριση στο CR Index στη γενική κατάταξη, ως αναγνώριση των ενεργειών της απέναντι στην κοινωνία, την οικονομία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κατά το 2019. Επιπλέον, της απονεμήθηκε και ο έπαινος για τον Πυλώνα Marketplace (Αγορά), ο οποίος αφορά την υγιή σχέση της εταιρείας με τους πελάτες, τους καταναλωτές και τους προμηθευτές της.

Ωστόσο, η Πλαίσιο δεν επαναπαύεται και επενδύει και στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, εγκαινιάζοντας 4 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κεντρικούς άξονες της Αττικής, με ατομική ισχύ 22kW ανά φορτιστή. Πρόκειται για δύο σταθμούς στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, επί της λεωφόρου Μεσογείων (https://www.plaisio.gr/stores/store-1049), και δύο στο κατάστημα του Αλίμου, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης (https://www.plaisio.gr/stores/store-1037). Στους σταθμούς αυτούς, οι πελάτες μπορούν να φορτίζουν δωρεάν τα αυτοκίνητά τους κατά τις ώρες λειτουργίας αυτών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πλαίσιο αποτελεί τον πρώτο non-food retailer που υποδέχεται αυτή την τεχνολογία στα καταστήματά της.

Tο Πλαίσιο, ως Νο1 προορισμός τεχνολογίας, προχωράει σε μία τέτοια επένδυση, με στόχο αφενός να έχουν οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων την ευκαιρία να τροφοδοτούν τα οχήματά τους με ενέργεια, αφετέρου να αποτελέσει και κίνηση που πέραν της εξυπηρέτησης των πελατών, αποβλέπει και στην περαιτέρω διάδοση αυτής της οικολογικής μεθόδου μετακίνησης, μειώνοντας μακροπρόθεσμα την εκπομπή αέριων ρύπων.