Ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της πέραν των ορίων της Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης πραγματοποίησε η SoftOne, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, με την είσοδό της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω συνεργασίας με τοπικό αντιπρόσωπο.

Εφαρμόζοντας με συνέπεια το ευρύτερο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και εξωστρέφειάς της, η SoftOneεισέρχεται στη βρετανική αγορά μέσω της σύναψης αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Smart CloudSoftware, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν ισχυρό Cloud ERP Provider, καθώς επίσης και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού των εγχώριων και ξένων επιχειρήσεων.

Με εμπειρία 20 και πλέον ετών και ισχυρή τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες επιχειρηματικού λογισμικού, η Smart Cloud Software προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλοποίησης λύσεων ERP και CRΜ, υποστηρίζοντας πλήθος διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων: από την παραγωγή και τις κατασκευές έως τον τομέα της υγείας, το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Η συμφωνία βρίσκεται ήδη στη φάση της υλοποίησης από τις αρχές Ιουνίου, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για την προώθηση των Cloud λύσεων της SoftOneστην τοπική αγορά, με στόχο πάντοτε τη διασφάλιση της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας και της επίτευξης θετικών αποτελεσμάτων και για τις δύο πλευρές.

Σχολιάζοντας την είσοδο της SoftOne στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Γιώργος Κουλογιάννης, International Business Development Director της SoftOne, δήλωσε: «Οι ισχυρές συνεργασίες αποτελούν κομμάτι της στρατηγικής επέκτασής μας σε διεθνείς αγορές υψηλών απαιτήσεων, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εμπειρία και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Smart Cloud Software συμπληρώνουν ιδανικά τις λύσεις μας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βρετανική αγορά να αντλήσουν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού από την πρώτη κιόλας ημέρα.»

Σε σχετική τοποθέτησή της, η κα Sara Duff, Managing Director της Smart Cloud Software, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αποτελούμε μέλος του δικτύου συνεργατών της SoftOne, μίας διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας ανάπτυξης και παροχής συστημάτων ERP, CRM και πρωτοποριακών Cloud υπηρεσιών. Οι εφαρμογές της SoftOne μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις μεγαλύτερης αξίας με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.»