Η Canon παρουσιάζει τον imagePROGRAF PRO-300, έναν εκτυπωτή A3+ που διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της βραβευμένης σειράς imagePROGRAF PRO – ιδανικό για ημι-επαγγελματίες και επίδοξους φωτογράφους, μικρά στούντιο και εργαστήρια φωτογραφιών. Με μικρό βάρος και συμπαγή σχεδίαση, αυτός ο ισχυρός εκτυπωτής μπορεί να παράγει εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας με την ευκολία ενός επιτραπέζιου συστήματος.

Ερχόμενη να αντικαταστήσει τον PIXMA PRO-10S, αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά imagePROGRAF PRO της Canon, εμπνέει εμπιστοσύνη με το εύχρηστο λογισμικό και το σχεδιασμό της, ανταμείβοντας τους φωτογράφους με άψογες εκτυπώσεις κάθε φορά. Οι φωτογράφοι μπορούν να αφήσουν την εκτύπωση στον imagePROGRAF PRO-300 και να επικεντρωθούν στη φωτογραφία τους, χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες ανάκτησης ακροφυσίων και διόρθωσης κλίσης, οι οποίες μειώνουν τις απώλειες μελανιού και μέσων. Ο imagePROGRAF PRO-300 επιτρέπει την εκτύπωση χωρίς περιθώρια σε όλους τους τύπους μέσων και βελτιώνει τη μεστότητα του μαύρου και τη ζωντάνια του χρώματος, τόσο σε μέσα fine art, όσο και σε glossy. Με τον imagePROGRAF PRO-300, οι φωτογράφοι της Canon μπορούν να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη ροή εργασίας – από τη λήψη της εικόνας έως την εκτύπωση – με χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να ζωντανεύουν τις φωτογραφίες τους.

Εκτύπωση χωρίς δυσκολίες, εκθεσιακής ποιότητας

Με εξαιρετική μονόχρωμη εκτύπωση και ζωντανή έγχρωμη εκτύπωση μέχρι A3+, ο imagePROGRAF PRO-300 είναι απαραίτητος για τους φωτογράφους που επιθυμούν να παραδίδουν ποιοτικές εκτυπώσεις για διαγωνισμούς, γκαλερί, εκθέσεις ή πωλήσεις. Χρησιμοποιώντας 10 μελάνια χρωστικής pigment LUCIA PRO, ο εκτυπωτής επιτυγχάνει μια διευρυμένη χρωματική γκάμα, για να δημιουργήσει μεγαλύτερο βάθος και εξαιρετικό χρώμα σε κάθε εκτύπωση. Για μεγαλύτερη έκφραση των βαθιών τόνων του μαύρων και των μονόχρωμων εικόνων, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί νέο φωτογραφικό μελάνι, αλλά και ματ μαύρο, για να πραγματοποιήσει βαθύτερους και πιο ζωντανούς τόνους του μαύρου από κάθε άλλη φορά σε μέσα glossy και fine art. Το ειδικό σύστημα Chroma Optimizer απλώνει ένα διαφανές μελάνι για την ελαχιστοποίηση των επιφανειακών ανωμαλιών σε γυαλιστερό ή ημι-γυαλιστερό χαρτί, μειώνοντας το φαινόμενο bronzing και παρέχοντας εκπληκτική τονική υπεροχή.

Παράγοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, ο επεξεργαστής L-COA PRO της Canon χειρίζεται εύκολα μεγάλα δεδομένα εικόνας και υπολογίζει τη βέλτιστη διάταξη σταγονιδίων μελανιού σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες – εκτυπώνοντας σε A3 σε λιγότερο από πέντε λεπτά1. Με το σύστημα μελανιών LUCIA PRO, οι φωτογράφοι μπορούν να επιτυγχάνουν συνεπή, επαγγελματικά αποτελέσματα, σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων χωρίς ταλαιπωρία. Με ξεχωριστά ακροφύσια μελάνης για τη φωτογραφία και το ματ μαύρο, ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί μια μέθοδο εναλλαγής «μηδενικού μελανιού» (zeroink) – επιλέγοντας αυτόματα το σωστό μελάνι, με βάση το χαρτί που έχει φορτωθεί – εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την κατανάλωση μελανιού.