Το Vodafone CU θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 21.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ)μαζί με τους Κώστα Μαλιάτση, Ηλία Φουντούλη, Άγγελο Σπηλιόπουλο και Γιάννη Ρούσσο, για μια εμπειρία γεμάτη δυνατό γέλιο, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους CU συνδρομητές.

Το CU DriveIn Comedy, θέτοντας στο επίκεντρο την ασφαλή διασκέδαση, προσκαλεί τους CU συνδρομητές και την παρέα τους να απολαύσουν στιγμές έντονου γέλιου, βλέποντας τους αγαπημένους τους κωμικούς, μέσα από τα αυτοκίνητά τους, σε έναν χώρο αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνους.

Οι CU συνδρομητές που θέλουν να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία στο ΟΑΚΑ, μπορούν να εξασφαλίσουν τη δωρεάν είσοδο τους μαζί με την παρέα τους, στέλνοντας μήνυμα DRIVE στο 54646 (χωρίς χρέωση).


Tέσσερις από τους καλύτερους local κωμικούς, καθώς και όλο το crew του αγαπημένου μας comedy club, μεταφέρονται για μία βραδιά απο το Λοσάντζελε στο CU Drive-Ιn! Οι πρωταγωνιστές, Κώστας Μαλιάτσης, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος & Γιάννης Ρούσσος, είναι πανέτοιμοι για μία και μοναδική παράσταση με γνήσιο και ατόφιο χιούμορ!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.