Ταχύτητα gigabit σε όλο το σπίτι! Ένα ισχυρό δίκτυο από την αρχή μέχρι το τέλος είναι απαραίτητο για να μετατρέψετε αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα και η devolo μπορεί να το πραγματοποιήσει με το νέο Magic 2 LAN DINrail.

Ο νέος tophat rail προσαρμογέας προσφέρει τεχνολογία υψηλών επιδόσεων G.hn μέσα από την καλωδιακή εγκατάσταση και μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό σημείο πρόσβασης με ταχύτητες που φτάνουν τα 2.400 Mbps.

Ένα ισχυρό οικιακό δίκτυο από το υπόγειο μέχρι τη σοφίτα

Ένα σταθερό και ισχυρό οικιακό δίκτυο μπορεί να δημιουργηθεί στα περισσότερα σπίτια απευθείας από την πηγή, δηλαδή από τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Έτσι, η devolo με το Magic 2 LAN DINrail που εγκαθίσταται στον πίνακα ηλεκτρικού ρεύματος με τη βοήθεια του τεχνικού, μετατρέπει όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε ένα δίκτυο υψηλών ταχυτήτων. Τα πολύπλοκα μερεμέτια και τα ακριβά καλώδια απλωμένα σε όλο το σπίτι σίγουρα δεν χρειάζονται πια.

Το Magic 2 LAN DINrail δημιουργεί μία σύνδεση powerline μεταξύ του router και της παροχής ρεύματος με αυτόματη σύζευξη φάσεων κατευθείαν σε όλο μήκος του ηλεκτρολογικού δικτύου.

Η μόνιμη ενσωμάτωση της τεχνολογίας powerline στον ηλεκτρολογικό πίνακα επιτρέπει πολύ γρήγορες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως και 2.400 Mbps χάρη στην τελευταία τεχνολογία G.hn Powerline.

Μέγιστη απόδοση για υψηλές απαιτήσεις

Με την τοποθέτηση του στον ηλεκτρολογικό πίνακα, το Magic 2 LAN DINrail μετατρέπει κάθε πρίζα σε πιθανό σημείο πρόσβασης στο Internet και παρέχει γρήγορη σύνδεση σε όλες τις συσκευές multimedia. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, αλλά και την απόλυτη εμπειρία gaming χωρίς καθυστερήσει. Με κάλυψη έως 500 μέτρα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, το σπίτι μπορεί να είναι έτοιμο για το μέλλον. Η υποστήριξη που προσφέρει το πρωτόκολλο G.hn κάνει το DINrail ένα κομμάτι μιας έξυπνης μελλοντικής επένδυσης.

Μαγικό δίκτυο σε όλο το σπίτι

Το Magic 2 LAN DINrail ανοίγει το μονοπάτι και για τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς devolo Magic, αφού ήδη χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό δίκτυο για να μεταφέρει τα δεδομένα. Όλοι οι προσαρμογείς Magic μπορούν τώρα να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε πρίζα: από τους προσαρμογείς Mesh WiFi υψηλών αποδόσεων μέχρι τη δύναμη των θυρών gigabit LAN, καθώς όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμβατοί ο ένας με τον άλλο.

Ο σχεδιασμός του συστήματος επιτρέπει ακριβή τροφοδοσία και εξατομικευμένη επέκταση για κάθε ανάγκη. Το DINrail module εγγυάται άριστα αποτελέσματα για γρήγορο δίκτυο σε όλο το σπίτι από κάθε πρίζα.

Το δωρεάν πρόγραμμα υπολογιστή devolo Cockpit θα σας συμβουλέψει στην εγκατάσταση του δικτύου Magic. Αν χρησιμοποιείτε ήδη κάποιον προσαρμογέα Magic WiFi powerline, το δωρεάν home network app μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Magic 2 LAN DINrail είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 169,90€ (με τον ΦΠΑ) και πρέπει να εγκατασταθεί από ειδικευμένο τεχνικό ηλεκτρολόγο. Το δίκτυο Magic μπορεί να επεκταθεί εύκολα με επιπλέον προσαρμογείς.

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε – Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. +30 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr