Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του κορυφαίου gaming ακουστικού, Creative SXFIGAMER. Το SXFI GAMER διαθέτει το εξαιρετικό προφίλ ήχου BATTLE Mode, ένα ολοκαίνουργιο CommanderMic με καθαρότητα επαγγελματικής ποιότητας, ενσύρματη σύνδεση μέσω ενισχυμένου με KevlarUSB καλωδίου και εκπληκτική RGB σχεδίαση φωτισμού που απλώς το καθιστούν το απόλυτο όπλο για πλήρη «κατάδυση» και κυριαρχία στο παιχνίδι.

Το Παιχνίδι Ακούγεται Πραγματικό Όπως Ποτέ Ξανά

Έχοντας κερδίσει 23 bestofshow βραβεία στις δύο τελευταίες CES 2019-2020, η Super XFi τεχνολογία στα επόμενης γενιάς έχει καταπλήξει χρήστες και κριτικούς.Από τις αρχές του 2020, τα προϊόντα Super XFiέχουν αναβαθμιστεί σε Gen2, μια βελτιωμένη και διευρυμένη έκδοση της Super XFi τεχνολογίας που ενσωματώνει βασικές βελτιώσεις όπως μεγαλύτερη ακρίβεια στην εξατομίκευση του προφίλ ήχου ενός χρήστη, επεκτείνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στη διαμόρφωση surround ήχου, καλύτερη θέση ήχου και πιστότητα.

Το SXFI GAMER ενσωματώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και προχωρά ένα βήμα παραπέρα με το BATTLEMode, ένα ειδικά σχεδιασμένο προφίλ ήχου που βελτιστοποιεί το Super XFi για τέλεια εφαρμογή σε FPSπαιχνίδια- η περιβαλλοντική απεικόνιση, οι ηχητικές ενδείξεις, η προβολή απόστασης και η κατεύθυνση είναι όλες βελτιωμένες με πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας προς όφελος του competitive gamer, διατηρώντας παράλληλα την ουσία της βραβευμένης ολογραφικής εμπειρίας ήχου.

Δες, Νιώσε κι Μίλα σαν Pro Gamer

Πέρα από την sharpshooter ποιότητα ήχου, το SXFI GAMER αποδίδει με διαφορετικούς τρόπους όπως αρμόζει στους καλόπιστους pro gamers.

Το CommanderMic κάνει το ντεμπούτο του με ένα απολύτως νέο ακουστικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο pop φίλτρο. Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία μικροφώνου SXFI inPerson της Creative, η οποία χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για τη βελτίωση της λήψης ομιλίας, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς θορύβους.

Το SXFI GAMER δίνει επίσης προσοχή στον παράγοντα ψύξη με το προσαρμοσμένο, ενισχυμένο με Kevlarκαλώδιο USB, το οποίο έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για αντοχή και ανθεκτικότητα καθώς οδηγεί τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας για να προσφέρει τη μέγιστη δυναμική για gaming. Ο νέος σχεδιασμός RGBφωτισμού στα ακουστικά, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη μάχη τους μέσα από μια επιλογή 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων και είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην «μάχη» του SXFI GAMERαπέναντι στα υπόλοιπα gaming ακουστικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Sim Wong Hoo δήλωσε: «Το gaming είναι εδραιωμένο στο DNA μας, από τις πρώτες μέρες του Sound Blaster πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

«Αφού δημιουργήσαμε με επιτυχία την τεχνολογία Super XFi, την οποία οι κριτικοί χαιρετίζουν ως το ιερό δισκοπότηρο της τεχνολογίας των ακουστικών, δεν επαναπαυθήκαμε στις δάφνες μας. Προχωρήσαμε μπροστά και ξοδέψαμε πολύ χρόνο, κόπο και πόρους για να βελτιώσουμε την Super XFi, στοχεύοντας συγκεκριμένα στην κατηγορία gaming. Με το BATTLE Mode, το CommanderMic και άλλες λειτουργίες το SXFIGAMER ενσωματώνει πραγματικά την αφρόκρεμα των καλύτερων τεχνολογιών μας σε ένα gamingακουστικό.

«Ταυτόχρονα, το SXFI GAMER σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους σαν να τους είχατε απέναντί σας. Ως εκ τούτου, είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για κάθε ανάγκη για εργασία, εκπαίδευση και παιχνίδι από το σπίτι».

Τιμή Και Διαθεσιμότητα

Το SXFI GAMER αναμένεται στην Ελληνική αγορά των Αύγουστο και θα διατίθεται στα 129.99€.

Περισσότερες πληροφορίες στο creative.com/sxfigamer.