Η Samsung Electronics Hellas, υποστηρίζει έμπρακτα για 9η συνεχή χρονιά το Gameathlon, την κορυφαία esports εκδήλωση για το καλοκαίρι του 2020, ως Χρυσός Χορηγός των online τουρνουά League of Legends και Clash Royale, ενώ θα απονείμει στον MVP του League of Legends την κορυφαία gaming οθόνη Odyssey G7.

Xιλιάδες gamers όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα από τις 11 ως τις 18 Ιουλίου 2020 να συμμετέχουν διαδικτυακά στα τουρνουά videogame, που θα πραγματοποιηθούν φέτος για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή, και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία gaming. Ειδικότερα, οι παίκτες των τελικών στο online τουρνουά League of Legends θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, παράλληλα με τον τίτλο του MVP, την πρωτοποριακή οθόνη Odyssey G7 27’’, που υπόσχεται εκπληκτική εμπειρία gaming επόμενης γενιάς.

Το Odyssey G7 monitor της Samsung με κυρτότητα 1000R είναι πλήρως επανασχεδιασμένο για απίθανο gamingεπομένου επιπέδου. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστική δράση, με χρόνο απόκρισης 1ms και 240hz RapidCurve™. Η Wide Quad-High Definition (WQHD; 2560×1440 ανάλυση) του G7, η 16:9 αναλογία οθόνης και το HDR600 VA panel συμπληρώνονται από μέγιστη φωτεινότητα 600 cd/m2. Επιπρόσθετα, η QLED οθόνη του G7 με τεχνολογία Quantum dot παρέχει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος αναπαραγωγής χρωμάτων, με υψηλή ακρίβεια, που παραμένουν ευκρινή και ρεαλιστικά ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Odyssey G7 και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, επισκεφθείτε τοhttps://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey.