Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και παραλία, αλλά και ξεκούραση, απόδραση, διασκέδαση! Φέτος το καλοκαίρι πάρε όπου κι αν πας την τεχνολογία μαζί σου, χάρη σε αυτά τα δύο ακαταμάχητα νέα προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και φέρουν την υπογραφή της Huawei.

Το οκταπύρηνο νέο τάμπλετ MatePad T8 και τα απίθανα Wireless Noise Cancelling ακουστικά FreeBuds 3i είναι εδώ και μπορούν να σου χαρίσουν ατέλειωτες ώρες συνδεσιμότητας, διασκέδασης, μουσικής, επικοινωνίας και όλα αυτά, σε ασυναγώνιστη τιμή! Η αγαπημένη σου μουσική αλλά και η επικοινωνία με τα δικά σου πρόσωπα είναι απαραίτητη και τα MediaPad T8 & FreeBuds 3i είναι τα μαγικά αξεσουάρ που θα χρειαστείς. Τα  FreeBuds 3i είναι ασύρματα, εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί, φορτίζουν γρήγορα, διαρκούν για ώρες και αποκλείοντας τον περιβάλλοντα θόρυβο, αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε κάθε συνθήκη. Αν λατρεύεις τις αποδράσεις μέσα από μια οθόνη και στις διακοπές ονειρεύεσαι να βυθιστείς στην ανάγνωση, να δεις ταινίες και σειρές, να ξεχαστείς με gaming και να χαλαρώσεις με scrolling στα social media, το οκταπύρηνο MatePad T8 θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφός σου και, με οθόνη μόλις 8 ιντσών, κυριολεκτικά η επέκταση του χεριού σου! 

Τα νέα HUAWEI FreeBuds 3i έχουν εργονομικό σχεδιασμό και αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, απομονώνοντας εντυπωσιακά τους εξωτερικούς θορύβους. Με design που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί και με Active Noise Cancellation, τα HUAWEI FreeBuds 3i προσφέρουν απίστευτη εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τώρα μπορείς να απολαύσεις τη μουσική της επιλογής σου ή να συνομιλήσεις για ώρα στο τηλέφωνο, χωρίς παρενοχλήσεις και διακοπές. 

Βυθίσου στον ήχο 

Είτε θέλεις να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, να συνομιλήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ή να δεις μια ταινία με εκπληκτικά ηχητικά εφέ, τα μοναδικά wireless ακουστικά της Huawei, θα σου χαρίσουν κρυστάλλινο ήχο, χωρίς παρεμβολές και θορύβους. Τα HUAWEI FreeBuds 3i διαθέτουν δύο εξωτερικά μικρόφωνα, τα οποία αναγνωρίζουν τους θορύβους του περιβάλλοντος και τους εξουδετερώνουν, καθώς και ένα εσωτερικό μικρόφωνο, το οποίο «πιάνει» τον θόρυβο μέσα στο αυτί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνεπώς χαμηλώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο μέχρι και στα 32dB. Τα τρία μικρόφωνα επιτυγχάνουν εντυπωσιακό noise cancellation για καλύτερη ποιότητα κλήσεων και κορυφαία ποιότητα ήχου.

Καταπληκτική Απόδοση

Για γρήγορη συνδεσιμότητα μεταξύ των HUAWEI συσκευών, μόλις ανοίγεις τη θήκη των HUAWEI FreeBuds 3i, ένα αναδυόμενο παράθυρο στο smartphone σας θα σε βοηθήσει να συνδέσεις αυτόματα τα ακουστικά με το τηλέφωνό σου, για να αρχίσεις να απολαμβάνεις αμέσως τα αγαπημένα σου τραγούδια. 

Σε πλήρη συντονισμό με τις κινήσεις και χειρονομίες, τα HUAWEI FreeBuds 3i διαθέτουν ενσωματωμένους χωρητικούς αισθητήρες και στις δύο πλευρές, προκειμένου ο χρήστης να έχει κάθε στιγμή τον έλεγχο. Με διπλό άγγιγμα στο ακουστικό ακούς μουσική και δέχεσαι κλήσεις, ενώ με παρατεταμένο άγγιγμα ενεργοποιείς το active noise cancellation. Επιπλέον, η αναπαραγωγή μουσικής απενεργοποιείται αυτομάτως όταν βγάζεις τα ακουστικά και ξαναρχίζει μόλις τα επανατοποθετείς στα αυτιά σου. 

Εξαιρετικός ήχος

Τα HUAWEI FreeBuds 3i διαθέτουν μεγάλους δυναμικούς οδηγούς 10 χιλιοστών, που αποδίδουν ισχυρά μπάσα. Επιπλέον, τα ευαίσθητα διαφράγματα από πολυμερή έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να προσφέρουν αυθεντικό και ισορροπημένο ήχο.

Τέλεια εφαρμογή

Κατασκευασμένα με οδηγό την άνεση και το στυλ, τα HUAWEI FreeBuds 3i έχουν εργονομικό κωνικό σχέδιο και διαθέτουν κεφαλές από σιλικόνη οι οποίες διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, για καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

HUAWEI MATEPAD T8: ΜΙΚΡΟ, ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ, ΕΛΑΦΡΥ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ

Το HUAWEI οκταπύρηνο MatePad T8 είναι εδώ: ένα 8-ιντσο tablet κορυφαίων επιδόσεων, σε ασυναγώνιστη τιμή, ειδικά για τους καταναλωτές που όταν αναζητούν μια οικονομική συσκευή, θέλουν να πιάσουν στα χέρια τους ένα προϊόν που όχι μόνο μοιάζει premium εμφανισιακά, αλλά διαθέτει και κάποια premium χαρακτηριστικά. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και ανθεκτική μπαταρία 5100mAh, το νέο MatePad της HUAWEI διαθέτει την ισχύ που απαιτείται για να καλύπτονται όλες οι καθημερινές τεχνολογικές ανάγκες και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία που μπορεί να υποστηρίξει ώρες συνεχούς χρήσης. Το tablet είναι ελαφρύ και κομψό, με μεταλλικό φινίρισμα και τρέχει σε EMUI10, πράγμα που του χαρίζει μια σειρά «έξυπνων» λειτουργιών, όπως διάταξη ανάγνωσης περιοδικού και Dark mode, για άνετη και απολαυστική εμπειρία ανάγνωσης. Διαθέτει επίσης προσαρμοσμένη λειτουργία Kids Corner με γονεϊκό έλεγχο και τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις για την προστασία των ματιών, ειδικά για την υγεία των παιδιών.

Ελαφρύ και κομψό 

Το οκταπύρηνο HUAWEI MatePad T8 έχει σχεδόν ανύπαρκτα bezel, μεγέθους μόλις 4.9 χιλιοστών, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή αναλογία οθόνης-συσκευής 80%, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει στα χέρια του τη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη, για παρακολούθηση ταινιών και σειρών, gaming, ακόμα και για ζωγραφική ή για γράψιμο.  Με βάρος μόλις 310 γραμμάρια, το 8-ιντσο tablet είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι. Έτσι, είτε θέλεις να δεις ταινίες και σειρές στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ή να διαβάσεις τα emails σου και να μπεις στο Internet όσο είσαι εν κινήσει, το HUAWEI MatePad T8 είναι τόσο ευέλικτο και αποδοτικό που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Με μεταλλική ράχη και εργονομικό σχέδιο με καμπύλες εξασφαλίζει άνετη χρήση ακόμα και για μεγάλες χρονικές περιόδους.  Επιπλέον, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι τόσο ανθεκτικό που το καθιστά λιγότερο επιρρεπές σε ατυχήματα, άρα ιδανικό για νεαρούς χρήστες που ενδεχομένως δεν είναι και τόσο προσεκτικοί με τα gadgets τους. Κομψότητα και ανθεκτικότητα!

Ισχυρές επιδόσεις

Κατασκευασμένο για να υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για διασκέδαση, το HUAWEI MatePad T8 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και συχνότητα που φτάνει τα 2.0 GHz, πράγμα που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα του επεξεργαστή. Το προηγμένο chipset συνεργάζεται με την μπαταρία 5100mAh, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ακόμα και 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής video, ή 600 ώρες λειτουργία standby με την οθόνη σβηστή. Επιπροσθέτως, το MatePad T8 διαθέτει ρύθμιση Eye Comfort, που βελτιστοποιεί αυτόματα τη θερμότητα των χρωμάτων. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμιστεί και στο επίπεδο που εξυπηρετεί καλύτερα τα μάτια του κάθε χρήστη.

EMUI10 – «Έξυπνες» λειτουργίες, απρόσκοπτη εμπειρία

Το HUAWEI MatePad T8 διαθέτει μια σειρά «έξυπνων» χαρακτηριστικών χάρη στο EMUI10.0.1. Το ειδικά προσαρμοσμένο Android λογισμικό έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα, και διαθέτει λειτουργία Dark mode, η οποία έχει αναπτυχθεί μετά από εκτενείς έρευνες γύρω από την ανθρώπινη όραση, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανάγνωσης. Παράλληλα, προσφέρει διάταξη ανάγνωσης περιοδικού, για ακόμα πιο ιδιαίτερη εμπειρία. 

Ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά

Το νέο HUAWEI MatePad T8 είναι ιδανικό και για εκπαιδευτικούς σκοπούς αφού διαθέτει τη λειτουργία Kids Corner, ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον, προστατευμένο και ασφαλές, όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν πράγματα αλλά και να διασκεδάσουν. Οι ρυθμίσεις γονεϊκού ελέγχου επιτρέπουν στους γονείς να επιλέγουν εύκολα το είδος περιεχομένου και τις εφαρμογές στις οποίες θα έχουν πρόσβαση τα παιδιά, καθώς και να ελέγχουν τον συνολικό χρόνο που περνούν τα παιδιά στη συσκευή. Ειδικά για την υγεία των παιδιών,  το Kids Corner συμπεριλαμβάνει τέσσερις ρυθμίσεις για την προστασία των ματιών: φίλτρο blue light, ειδοποιήσεις για καλύτερη στάση σώματος, ειδοποιήσεις για αναταράξεις, και λειτουργία eBook.

*Σχετικά με την διαθεσιμότητα:

  • Τα Huawei FreeΒuds 3i διατίθενται από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei: Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – ΠΛΑΙΣΙΟ – Public – MediaMarkt – Vodafone – WIND – Electronet – You.gr – WelcomeStores – Euronics – Expert Hellas.

  • Το Huawei MatePad T8 διατίθενται από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei: Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣΠΛΑΙΣΙΟ – Public – MediaMarkt – WIND – Electronet – You.gr – WelcomeStores – Euronics – Expert Hellas.