Η Viva Wallet, Ίδρυμα Ηλεκτρονικών Πληρωμών βασισμένο εξ ολοκλήρου στο cloud, φέρνει σήμερα το Apple Pay, έναν πιο ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής που βοηθά τους πελάτες να αποφύγουν να δώσουν την κάρτα τους, να αγγίξουν κουμπιά ή να ανταλλάξουν μετρητά – και χρησιμοποιεί τη δύναμη του iPhone για την προστασία κάθε συναλλαγής.

Οι πελάτες κρατούν απλώς το iPhone ή το Apple Watch κοντά στο τερματικό για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή. Κάθε αγορά του Apple Pay είναι ασφαλής, επειδή πιστοποιείται με το Face ID, το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής, καθώς και έναν μοναδικό δυναμικό κωδικό ασφαλείας. Το Apple Pay είναι αποδεκτό σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία, ταξί, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα λιανικής και πολλά άλλα μέρη.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay σε iPhone, iPad και Mac για να κάνουν ταχύτερες και πιο βολικές αγορές σε apps ή στο Safari χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμούς ή να πληκτρολογήσουν επανειλημμένα πληροφορίες αποστολής και χρέωσης. Το Apple Pay διευκολύνει την πληρωμή στο delivery έτοιμου φαγητού και τροφίμων, στις online αγορές, σε μεταφορές, στη στάθμευση κλπ. Το Apple Pay μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πληρωμών σε εφαρμογές μέσω Apple Watch.

Η ασφάλεια και το απόρρητο βρίσκονται στον πυρήνα του Apple Pay. Όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με το Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή, ούτε στους διακομιστές της Apple. Αντ ‘αυτού, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής εκχωρείται, κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Secure Element, ένα πιστοποιημένο τσιπ βιομηχανικού προτύπου που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής με ασφάλεια στη συσκευή.

Το Apple Pay είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Στο iPhone, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Wallet, πατήστε + και ακολουθήστε τα βήματα για να προσθέσετε τη χρεωστική σας Viva Wallet Mastercard κάρτα. Μόλις ένας πελάτης προσθέσει μια κάρτα σε iPhone, Apple Watch, iPad και Mac, μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Apple Pay αμέσως. Οι πελάτες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλες τις ανταμοιβές και τα οφέλη που προσφέρονται από τις χρεωστικές Viva Wallet Mastercard Κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apple Pay, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.apple.com/apple-pay/
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Viva Wallet, επισκεφθείτε τη διεύθυνση hhttps://www.vivawallet.com/gr_el