Με πάνω από 100 βελτιώσεις και νέες λειτουργίες σε Mesh Wi-Fi, Smart Home και τηλεφωνία, η νέα έκδοση του λογισμικού των δικτυακών προϊόντων της οικογένειας Fritz! είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού προγράμματος AVM Fritz! OS v 7.20. Όλες οι νέες εκδόσεις του λογισμικού Ftritz! OS διατίθενται δωρεάν στους κατόχους προϊόντων της AVM. H νέα έκδοση προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, ευκολίες στην χρήση και στην ασφάλεια. Με τη βοήθειά της θα αξιοποιήσετε περισσότερα από 100 updates για Mesh Wi-Fi, Smart Home και τηλεφωνία.
Για παράδειγμα, το Mesh Wi-Fi αναδρομολογεί έξυπνα τα δεδομένα με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που θα καρπωθούν όλες οι ασύρματες συσκευές όπως smartphones. tablets έως και τηλεοράσεις!
Οι σελίδες για Smart Home / Office στο λειτουργικό 7.20 έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε και να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά τις αντίστοιχες συσκευές στο δίκτυο σας. Το FRITZ! OS 7.20 υποστηρίζει πλήθος σένσορες τύπου DECT ULE τρίτων κατασκευαστών.
Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έχουν προστεθεί στην νέα έκδοση του Fritz! OS v. 7.20 δεν περιορίζονται μόνο στους τομείς Wi Fi και Smart Home / Office. Επεκτείνονται και στους τομείς ασφάλειας του Wi Fi Hotspot, ταχύτητας του VPN και Fritz! NAS καθώς και στην τηλεφωνία. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY AE, 210 6133000.