Η Oddworld Inhabitants Inc. και η Microids ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακοινώσουν ότι το κλασσικό παιχνίδι Oddworld: Munchs Oddysee θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα σε standard και limited edition στις 27 Αυγούστου.

Το Oddworld: Munchs Oddysee, που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στο Nintendo eShop για το Nintendo Switch, είναι ένα adventure game με οικολογικό πυρήνα, το οποίο μεταφέρθηκε στο πρωτοποριακό και δημοφιλές σύστημα ψυχαγωγίας της Nintendo.

Για τους λάτρεις του Oddworld, η Limited Edition θα περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι Oddworld: Munchs Oddysee
  • Αποκλειστική, limited συσκευασία, κυρτή, με υπέροχο σχέδιο
  • Ένα ξεχωριστό μπρελόκ που απεικονίζει το πόδι του Munch
  • Ένα σετ με limited edition αυτοκόλλητα που απεικονίζουν τον Abe, τον Munch, τη φημισμένη κονσέρβα και άλλα

Το σενάριο του Oddworld: Munchs Oddysee

Η ιστορία ξεκινά με εσάς στον ρόλο ενός Gabbit με το όνομα Munch, που είναι ο ήρωας της πιο παράξενης Οδύσσειας που γνωρίζετε. Η τύχη του Munch θα αλλάξει πολύ σύντομα – προς το χειρότερο. 

Πως θα νοιώθατε αν σπάζατε το πόδι σας σε μια παγίδα, πέφτατε θύμα απαγωγής άψυχων επιστημόνων, σας εμφύτευαν μια εξωγήινη συσκευή στο κρανίο και ανακαλύπτατε πως η φυλή σας διώκεται με σκοπό τον αφανισμό; 

Λόγω της πλούσιας ποικιλίας καταναλωτικών προϊόντων με πρώτη ύλη το είδος των Gabbit, το γένος τους φτάνει σχεδόν στο τέλος του. Για τους αμφίβιους Gabbit, υπάρχει ένα και μοναδικό άτομο που παραμένει ζωντανό. Όμως, κανείς δεν θα τον βρει εκεί που συχνά απαντά κανείς τους Gabbit. Ο συγκεκριμένος είναι τη συγκεκριμένη στιγμή ένα παγιδευμένο πειραματόζωο στο απαίσιο ερευνητικό εργαστήριο που είναι γνωστό ως Vykkers Labs. Από εσάς εξαρτάται να καθοδηγήσετε τον Munch στην προσπάθεια του να απελευθερώσει τα υπόλοιπα πειραματόζωα. Τα πλάσματα αυτά θα μείνουν για πάντα πιστά στον Munch και με τη σειρά τους θα τον βοηθήσουν να δραπετεύσει.

 Με την απελευθέρωση του, ο Munch ενώνει τις δυνάμεις του με τον Abe και μαζί καθοδηγούνται από τη σοφία του Almighty Raisin. Εκείνος τους γνωστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο θα εκπληρώσουν τους στόχους τους, αλλά για να το κάνουν πραγματικότητα, θα πρέπει να συνεργαστούν. Για τον Munch, το όνειρο του είναι να επαναφέρει το είδος του από το χείλος του αφανισμού. Για τον Abe, είναι να σώσει τους φίλους του, τους Mudokon.

Εσείς μπορείτε να «αλλάξετε» ανάμεσα στον Munch και στον Abe αναλόγως των συνθηκών. Χρησιμοποιώντας ειδικές ψυχικές δυνάμεις, υπέροχα powerups και άλλες ειδικές δεξιότητες για να εκδικηθείτε το Vykkers, ο Abe και ο Munch ξεκινούν για να ανακτήσουν τα τελευταία αυγά των Gabbit σε ολόκληρο τον Oddworld, τα οποία είναι πακεταρισμένα σε μια κονσέρβα gabbiar.

 

Δείτε το trailer