Η Legenbeary Games μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι με τίτλο «Λέξεις του Κουταλιού» δωρεάν για iOS και android, αποκλειστικά για Ελλάδα και Κύπρο. Ένα παιχνίδι που αλλάζει ριζικά την αντίληψη μας για τα σταυρόλεξα και συνδυάζει τη διασκέδαση, τη νοητική άσκηση και την απόκτηση γνώσεων.

Ο βασικός λόγος που δημιουργήθηκε το παιχνίδι «Λέξεις του Κουταλιού» είναι για να εκσυγχρονίσουμε ένα υπέροχο παιχνίδι που είχε πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες και ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει γράμματα και λέξεις, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ζωντανά και λαχταριστά και η απλότητα στη χρήση του επιτρέπει να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πάνω απ’ όλα όμως φροντίσαμε οι περιγραφές των λέξεων να παρέχουν ασυνείδητα γνώσεις στον χρήστη, ώστε κάθε λεπτό που ξοδεύει να είναι ποιοτικός χρόνος, πράγμα που ήταν εξαρχής πάρα πολύ σημαντικό για εμένα.” -Κατσαρός Στέφανος

Με μια δροσερή και γλυκιά εμφάνιση το παιχνίδι «Λέξεις του Κουταλιού» αλλάζει το νόημα της λέξης σταυρόλεξο. Έχει όμως ανεβάσει και τον πήχη στην ποιότητα και το ενδιαφέρον του περιεχομένου του σταυρολέξου, με μερικά παραδείγματα παρακάτω.

– Το Τείχος του _____ κατεδαφίστηκε στις 9 Νοεμβρίου του 1989.

– Περίεργο πράγμα η _____. Όσο τη σπαταλάς τόσο περισσότερη έχεις. -Κώστας Μόντης

– Το νησί των ανέμων.

– Αέριο που προστατεύει τη ζωή στη Γη από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου.

– Πίνακας του Πικάσο που περιγράφει την απανθρωπιά, τη βιαιότητα και την απόγνωση του πολέμου.

– *Σκύλος που γαβγίζει, δεν _____*.

– Νησί από το οποίο προέρχονται οι λεμούριοι.

Σύνδεσμοι παιχνιδιού

iOS: https://apps.apple.com/app/id1502816275

android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.LegenbearyGames.LekseistouKoutaliou