Η FOCUS BARI ηγετική ελληνική εταιρία έρευνας αγοράς με 32 χρόνια παρουσίας και διεθνή αναγνώριση, εγκαινιάζει τη στρατηγική της συνεργασία με τη YouGov, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία online ερευνών στον κόσμο!

Στόχος της σύμπραξης των δύο εταιριών είναι να φέρουν στην ελληνική αγορά μοναδικές, δυναμικές και ολοκληρωμένες λύσεις όπως τα προϊόντα BrandIndex και Profiles, που βοηθούν τις στελεχιακές ομάδες πίσω από τα brands να χρησιμοποιούν μία πηγή πληροφόρησης για όλες τους τις ενέργειες: από τη διερεύνηση και τα πλάνα μέχρι την στρατηγική και την αξιολόγηση. Σήμερα, που οι εξελίξεις στους περισσότερους κλάδους είναι ραγδαίες λόγω του digital transformation και γίνονται ακόμα πιο άμεσες από τις νέες πρακτικές και καταναλωτικές συνήθειες που καθιέρωσε η πρόσφατη πανδημία, η συνεχής επικοινωνία των επιχειρήσεων και των μαρκών με το κοινό τους, μέσα από σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες, αποκτά μέγιστη σημασία για την υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των brands.

Όπως δήλωσε η Βαλέρια Τσάμη, Managing Director της FOCUS BARI, “Το όραμα της Focus Bari και της YouGov έχει κοινό στοιχείο τη λέξη «σύνδεση». Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη σύνδεση των μαρκών/ πελατών μας με τους δικούς τους πελάτες / καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα εντάσσουμε την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο & μεγάλου κύρους δίκτυο online ερευνών που ακούει τη φωνή 9.6 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 44 χώρες του κόσμου”.

Σύμφωνα με τον Stephan Shakespeare, Chief Executive & Founder της YouGov «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε το δίκτυο της YouGov στην Ελλάδα μέσα από την συνεργασία μας με την Focus Bari, μια εταιρεία αξιόπιστη, καθιερωμένη και με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με την οποία μας συνδέουν κοινές αξίες και φιλοσοφία. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με εκπληκτική ιστορία και λαμπρό μέλλον, και είμαστε ευτυχείς που θα συμμετέχουμε σε αυτό».

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουλίου μέσα από ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό event λανσαρίσματος , στο οποίο η Άννα Καραδημητρίου, Αντιπρόεδρος, Head of CX & Innovation της Focus Bari, θα παρουσιάσει ένα «δείγμα γραφής» αυτής της «διεθνούς φωνής», μέσα από διεθνή έρευνα που για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα και πραγματοποιείται αποκλειστικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Tα αποτελέσματα θα σχολιαστούν σε panel από τoυς Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια της Focus Bari, Stephan Shakespeare, συνιδρυτή και CEO της YouGov, Χάρη Μπρουμίδη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Vodafone Greece, Κώστα Γεράρδο, Διευθύνοντα Σύμβουλο Plaisio Computers και Μιχάλη Τσικνάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο Cosmos Sport. Η εκδήλωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Clickevents και θα τη συντονίσει η Μαρία Νικόλτσιου, Anchorwoman Alpha TV, Alpha 989.
Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες https://clickevents.gr/event/h-focus-bari-einai-o-affiliate-partner-tis-yougov-stin-ellada/