Η Acer ανακοινώνει μια σημαντική αλλαγή στην ομάδα management. Στη θέση του Country Manager διορίστηκε ο Diego Cavallari, ο οποίος εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της Acer.

Θα αντικαταστήσει τον Marco Cappella, που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Πριν από την ένταξη του στην εταιρεία μας, ο Diego Cavallari διετέλεσε Business & Marketing Director για την TP Vision σε Ιταλία και Ιβηρική χερσόνησο. Έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς ανάπτυξης και τεχνικούς ρόλους σε φημισμένους οργανισμούς όπως η TP Vision, η Haier SPA, η LG Electronics, η Pioneer Italia και η Sanyo. Γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1972. Είναι παθιασμένος με τα vintage αυτοκίνητα και τη Formula 1. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να κάνει surf.

Ο Diego Cavallari θα συνεργάζεται άμεσα με τον Wilfried Thom, Acer VP Western Europe, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Diego, με τις αποδεδειγμένες επιτυχίες του μέχρι τώρα, την επαγγελματική του εμπειρία και τις ηγετικές του ικανότητες, θα επιτρέψει στην Acer να επιτύχει νέους και φιλόδοξους στόχους. Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε πραγματικά τον Marco Cappella για τη συμβολή του στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής η Acer. “

«Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε», είπε με τη σειρά του ο Diego Cavallari, «Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βασιστώ στην αξιόλογη εμπειρία και τις επαγγελματικές δεξιότητες της ομάδας της Acer, με την οποία θα εργαστώ με μεγάλο ζήλο για τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν μπροστά μας.»